Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Υστερόγραφο...

 

Ντρέπομαι δυό φορές...


                                         Santa Maria Del Fiore Cathedral -Florence (photo N. Tsigkas)


(από τις εφημερίδες)

"Στο μεταξύ, δημοσίευμα της εφημερίδας Gazeta Shqiptare αναφέρει ότι οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του Ιλί Καρέλι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το θύμα έχασε τη ζωή του από βασανιστήρια.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι αλβανοί ιατροδικαστές, οι οποίοι πραγματοποίησαν ανεξάρτητη εξέταση στη σορό του βαρυποινίτη, διαπίστωσαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του θύματος, κατάγματα στα πλευρά, απουσία νυχιών, σπασμένα πέλματα ποδιών καθώς και ότι τα χέρια του ήταν καμένα και αλυσοδεμένα. «Οι βασανιστές προσπάθησαν να του κόψουν και τα γεννητικά όργανα» υποστηρίζει η εφημερίδα.

Η Γενική Εισαγγελία ανέφερε ότι διέταξε την ιατροδικαστική εξέταση καθώς οι ελληνικές αρχές δεν παρέδωσαν τα αποτελέσματα της αυτοψίας, αλλά μόνο την πράξη θανάτου.

Ο εισαγγελέας του Φιέρι Άρντιαν Ίλι επισήμανε πάντως ότι το επίσημο αποτέλεσμα της έρευνας θα ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες. «Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι το σώμα έχει πολλά κατάγματα και ο θάνατος προήλθε ως αποτέλεσμα βίας» δήλωσε ο εισαγγελέας, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες (...)"


ΣΥΓΓΝΩΜΗN Ιλί...
(Αλλά ξέρω πως αυτό δε φτάνει!)


 

8 σχόλια:

  1. Μην ξανακούσω για τους (Τούρκους - ΄Γερμανούς - Άγγλους, κλπ) βασανιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να πώ Νίκο!.
      Το φρικτό υλικό και τα γεγονότα περισσεύουν εδώ.
      Οι παλιοί ΕΣΑτζήδες νεκρααναστήθηκαν!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ κ.Δήμου διαβάστε σας παρακαλώ λιγάκι το τι μου ''έσυραν'' επειδή επικαλέστηκα απλώς την θαρραλέα αλήθεια των λόγων σας στο : http://www.kozan.gr/post/153049#comment-99033.
    Και να σκεφτείτε πως δε θέλησα νε επεκταθώ περισσότερο σε τεκμηριωμένες απόψεις-θέσεις από τη βιβλιογραφία για την αλήθεια των λεγομένων σας. Μεσαίωνας ακόμη,απουσιάζοντας το auto da fe ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Πολύ τους πάει που καθεσαι και τους απαντάς Δημήτρη....
      (αλλά θα μου πεις η ίδια λόξα δεν με πιάνει φορές και μένα;)

      Διαγραφή
    2. Σωστά μιλάς Νώντα μου, αλλά επειδή τους διαβάζουν πολλοί ιθαγενείς θέλω να διαπιστώνουν πως υπάρχει τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη, η οποία θέτει και αντίλογο. Καλό δεν είναι;

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω...
      Για το διάλογο-την παρουσία της άλλλης άποψης-της αντιστασης στη μονοχρωμία ΝΑΙ καλό έιναι...

      Αλλά έχω κατά νουν και το "Μη ρίπτετε τους μαργαρίτας είς τους χοίρους" και το "Στρατηγέ, τι γύρευες στη Λάρισα εσύ ένας Yδραίος;"
      Οποτε για την ψυχουλα μας: όχι! Kαλό δεν έιναι!

      Διαγραφή
    4. Ασπάζομαι την άποψή σου και δεν θα ξανακάνω το παραμικρό σχόλιο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δε θα ξαναδείς πουθενά παρέμβασή μου-σχόλιο πλην του δικού σου ιστοχώρου. Όντως δεν χρειάζεται...

      Διαγραφή