Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Απολείπειν ο Θεός...





Ο λίαν ομιλητικός και μαχητικός νέος, με τον ξύλινο και παραληρηματικό λόγο, έχει ολοκληρώσει "το έργον" του [το οποίο συνεπλήρωσε και μια μουλωχτή δεσποινίς από την ομήγυρη ]. 
Οι τεθλιμένοι συγγενείς και φίλοι -όρα: oι "αγανακτισμένοι" φοιτητές όπως και ο συμπαθέστατος υπομονετικός σάκκος του μπόξ αντιπρύτανης- αντικρίζουν με δέος το χαρτοκαφεδοτσιγαροσκουπιδαριό που έχει καταντήσει το Πανεπιστήμιο τους (μέσα κι έξω...).
Σύμπαντες οι βαρυπενθούντες μαυροντυμένοι, συρρεύσαντες γύρω απο το παριστάμενο συμβολικώς, σεσηπός και όζον, πτώμα των Α.Ε.Ι., προσεύχονται υπέρ αναπαύσεως...

"Έρραναν τον τάφον..."
Σιωπή και θλίψη (και πολλή ντροπή...).




7 σχόλια:

  1. Η πνευματική εντιμότητα των βαρυπενθούντων όμως, τους επιβάλει να βρουν μόνοι τους το σωστό δρόμο, όπως στο ''φυσικό θέατρο της Οκλαχόμα''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εξαλλοσύνη του φανατισμού είναι εχθρός της δημοκρατίας.
    Δεν πήγαν στην πρυτανεία να συζητήσουν αλλα να τρομοκρατήσουν. Ας τους χαίρονται οι γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν είναι μόνο φανατισμός και εξαλλοσύνη ή αν πίσω του κινούνται "περίεργα" νήματα... Εμένα πάντως, μου θύμισε έντονα χρυσαυγήτικες πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να υποθέσω πως το περιστατικό είναι δάκτυλος της φράου Άνχελα; Για να υπονομεύσει τα δίκαια του Ελληνισμού ίσως; Ή γιατί πάλι ''Για όλα φταιν΄οι γκόμενες'' ; Ναι, αυτό είναι, το βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν ήμουν φοιτητής ... αυτήν την περίοδο...
    Θα είχα κανει κίνημα καθαριότητας σε όλα τα ελληνικά Πανεπιστήμια από τους φοιτητες...
    Θα καθαρίζαμε τους χωρους, θα κατεβαζαμε τις ρεκλάμες των κομμάτων, θα ξεκρεμουσαμε αιώνια κουρέλια που κρέμονται στις προσόψεις των κτιρίων -αεροπανώ κλπ- θα βαφαμε τους τοιχους ,θα εξαφανιζαμε τα σκουπίδα, μη πω ότι θα κουρευαμε και το γκαζόν...
    με κινδυνο να φάμε το ξυλο της αρκουδς απο αγωνιστές των λοιπων δημοκρατικών δυνάμεων.
    Θα πετούσαμε τα σκουπίδια που θα συλλέγαμε σε απορριματοφόρα που θα φροντίζαμε να προσέρχονταν εθελοντικά στο Πανεπιστήμιο...
    Θα έριχνα μεσα και κανα δυό από τους φοιτητές όπως πχ τον νεαρό με την αλογοουρά..., τα θεόστραβα ελληνικά και το απύθμενο θράσος...
    Θα πετουσα και κανα δυό καθηγητες στον καδο οπωσδήποτε επίσης... (έχω κάποιους υπόψη μου απο παλιά καθώς και τωρινούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχει σημασία αν σου φαίνεται πως μοιάζει με κάποια παράταξη. Όποιοι εφαρμόζουν τέτοιες πρακτικές δεν αποδέχονται τη Δημοκρατία. Εξάλλου υπάρχει η εκλεκτική συγγένεια των άκρων. Τα τάγματα εφόδου υπάρχουν και στα δυο άκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το παιδί (λένε οι κακές γλωσσες ) μπηκε με πολυ υψηλή βαθμολογία στη Νομική...
      Τα ελληνικά του όμως πετροβολούν!
      Στο βίντεο της απόθεσης των σκουπιδιών στο γραφείο Φορτσάκη τον ακούμε να επαναλαμβάνει ίσαμε 50 φορές τη λέξη... "έτσι"
      Σαν το ...βλαχοδήμαρχο https://www.youtube.com/watch?v=EG4jBJX4CuA

      Διαγραφή