Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

"Όλα συγχωρεμένα;"





                  Το εξώφυλλο του καινούριου τεύχους του CHARLIE HEBDO
                                [ για το οποίο ο Μεγάλος Μουφτής της Αιγυπτου απειλεί!!!]

«Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην σκοτώνετε αθώους δημοσιογράφους. Και αν δεν σας αρέσει εδώ γιατί κάποιοι ευθυμογράφοι σε μια εφημερίδα δεν σας αρέσουν, τότε μπορείτε να πάτε να γ@μ@θείτε! Πάρτες τις βαλίτσες σας και φύγετε!»

Ο γεννημένος στο Μαρόκο Ahmed Aboutaleb, μουσουλμάνος δήμαρχος του Ρότερνταμ και πρωην υπουργός της ολλανδικής κυβέρνησης 
 
Ο γεννημένος στο Μαρόκο Ahmed Aboutaleb, πρωην υπουργός της ολλανδικής κυβέρνησης Πηγή: www.lifo.gr

Tα φοβερά επιχειρήματα επεξήγησης αιτιολόγησης-δικαιολόγησης, του ισλαμοφασιστικού τρομοκρατικού χτυπήματος του Παρισιού, που ακούσαμε αυτές τις μέρες και οι, απίστευτοι κάποτε, επακόλουθοι συμψηφισμοί...Πόσο ενοχλητικά. Και πόσο πέρα από την αλήθεια!
Πόλεμος -τάχα- στους αποικιοκράτες και τους ιμπεριαλιστές από τους τρίτης γενεάς μετανάστες ...που απολαμβάνουν «εξόφθαλμες διακρίσεις και αδικίες» στις Δυτικές τους πατρίδες!
Κάνοντας λοιπόν πόλεμο στην αποικιοκρατική Γαλλία εξαφανίζουμε από προσώπου γης το συντακτικό επιτελείο ...ενός σατιρικού περιοδικού, με στελέχη που σύμφωνα με τον Λεπέν κινούνται «μεταξύ Αναρχισμού -Τροτσκισμού -Διεθνισμού». Για να χτυπήσουμε λοιπόν την ιμπεριαλιστική χώρα των  Γάλλων εξοντώνουμε ...τους αντιεξουσιαστές της και τις λογής πολύχρωμες αιρετικές φωνές της!
 

Εκεί όπου σκοντάφτει ακόμα πιο πολύ η κοινή λογική -αν μπορεί η λογική να τα βγάλει ποτέ πέρα με την ηλίθια αλλά και πανίσχυρη βία- είναι γιατί συμβαίνει το ίδιο στις περιοχές όπου έχει κράτος και εξουσία το Χαλιφάτο του Προφήτη κι όπου κατά κανόνα προτιμώνται οι γυμνοί τράχηλοι από στελέχη …μη κυβερνητικών οργανώσεων που προσέτρεξαν αφελώς από την αμαρτωλή Δύση να συνδράμουν τα θύματα μιας εμφύλιας-ενδοθρησκευτικής διαμάχης…

Στόχος λοιπόν η Δύση -με τα πολλά της καλά και τα πάμπολλα κουσούρια της δεν αντιλέγω- , ο Δυτικός τρόπος οργάνωσης της Δημόσιας ζωής, η ελευθερία του λόγου. Η κατάργηση της ανοχής, η ασφυκτική επιβολή του ηθικού -θρησκευτικού νόμου σε βάρος των πολιτικών ελευθεριών, η επικράτηση, ενός μονολιθικού και αβάσταχτα παραδοσιακού πολιτισμού με την ανυπόφορη αισθητική της μπούρκας, την ανδροκρατίας κι ενός Θεού που αρέσκεται στις εκατόμβες "απίστων"…

Φαίνεται πως θα έχουμε δρόμο πολύ να διανύσουμε για να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον εν Ειρήνη και Ομονοία…











Ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Ρότερνταμ Πηγή: www.lifo.gr

3 σχόλια:

  1. Παρ' το απόφαση, δεν υπάρχει ειρήνη και ομόνοια. Φαίνεται ότι η Δύση δεν κατάλαβε ακόμα τίποτα από αυτό που υποβόσκει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Το μεγάλο μακελειό γίνεται (ακόμα) στις χώρες τους. Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στις δυτικές χώρες είναι κάποιες παράπλευρες ενέργειες που προκαλούνται ύστερα από κάποια δημοσιεύματα που θα θεωρήσουν ότι τους προσβάλουν. Όταν επικρατήσουν τελικά (γιατί θα επικρατήσουν) οι φονταμενταλιστές, πρόκληση θα θεωρείται οτιδήποτε δεν συνάδει προς την Σαρία. Τότε η δύση θα δρέψει το σύνολο των καρπών από τα ζιζάνια που έσπειρε η απληστία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. http://www.tovima.gr/world/article/?aid=667308
      ενδιαφέρον πολυ αυτό που έιδα σήμερα Δάφνη μου..

      Διαγραφή