Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δια χειρός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...





                                                                                                     φωτ. Ν.Τ.


ΥΓ. [27.6.15] 
Ψες βράδυ "η Τίγρις" μια από  τις δυό μας γάτες βρήκε ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα κι ανέβηκε, πρώτη της φορά στα δυό χρόνια που ζει μαζί μας, στα κεραμίδια του σπιτιού. Την ψάχναμε για ώρα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, την εντοπίσαμε να μυξοκλαίγεται τρομαγμένη στη στέγη του παραδιπλανού σπιτιού. Γύρευε το κακόμοιρο το ζωντανό να γυρίσει σπίτι και δεν ήξερε πως. Βγήκα λοιπόν εγώ στα κεραμίδια και με το καλό την έπεισα να γυρίσει πίσω. Την μαζέψαμε. Η "πλανημένη γαλή" γύρισε σπίτι.

Ακούγοντας λίγο μετά την γελοία εξαγγελία του δημοψηφίσματος από τον Πρωθυπουργό σκέφτηκα να το καθυστερήσω μερικά χρονάκια πάνω στα κεραμιδια να μην  γίνομαι κοινωνός όσων θα μας συμβούν. Κατέβηκα όταν νύσταξα πολύ και κινδύνεψα να πέσω.

Ενώ ..."ή βουή μου ερχόταν των γεγονότων"...

6 σχόλια:

  1. Ακόμα και έτσι, θα μας μείνει τουλάχιστον το οικόπεδο. Ε... όλο και κάτι θα μπορέσουμε να στήσουμε εκεί πάνω. Απ' την άλλη δεν μένει και χρόνος στους Ευρωπαίους να πάνε για σκι όταν έχουν να συζητήσουν τα θέματα της Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι τόσο σίγουρος... (Για το οικόπεδο εννοώ).

      Οι Ευρωπαίοι φυσικά και θα συνεχίσουν να κάνουν σ κ ι κι εμείς ...ξ ε σ κ ί- (αναμεταξύ μας εννοείται!). Να ΄σαι ΄σιγουρος γι' αυτό φίλε.

      Διαγραφή
  2. Διαφωνώ κάθετα! Η λεζάντα της φωτογραφίας θα έπρεπε να είναι: "Διά χειρός Ευρώπης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους φάγαμε και το βόιδι... Μας χρωστάνε κι από πάνω δηλαδή...

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μα δεν είμαστε εδω μονάχα για να συμφωνούμε...
      [ Ο καιρός όμως θα δειξει πόσο λάθος φοβήθηκα...]

      Διαγραφή