Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Τα ..."Χάη-" μας, τα ..."-κάλλη" μας!




Η εικόνα της Ελλαδας εν καμίνω χτες (17.7.15) από -ύποπτο υπεριπτάμενο- δορυφόρο.

Οι 59 εστίες φωτιάς συνεπικουρούμενες από πρωτοφανείς θυελλώδεις ανέμους σύμφωνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κ α μ μ έ ν ο   "είχαν σαν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας" ώστε να μην επιλεγεί ίσως για τη θέση του πρωταγωνιστού & υφυπουργού στην σύγχρονη ελληνική τραγωδία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων ο κωμικός & ταλαντούχος διασκεδαστής κ. Χαη-κάλης...

[ Φυσικά νίκησε το δίκηο όχι ο ισχυρός όπως θα 'λεγε κι ο πρωθυπουργός ...αν δεν είχε ψηφίσει το  "Μνημόνιο ΙΙΙ"!].

Ο κ. Χαϊκάλης ετοποθετήθη και ορκίζεται σήμερον. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρεί φέτος...






5 σχόλια:

  1. Καλός πολιτικός σημαίνει και καλός ηθοποιός. Τώρα αν καλός ηθοποιός είναι και καλός πολιτικός είναι ένα ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα ίσως θα πρέπει ναναι:
      Xρειάζεται να υποστεί κι άλλα τόσα το σύστημα Κοινωνικής Ασφαλισης μέχρι να δούμε εαν ο συγκεκριμένος κύριος -και μάλλον μέτριος ηθοποιός- μπορέι να παίζει και τον υφυπουργό;

      Διαγραφή
    2. Καθένας τους ό,τι θέλει θα παίζει- από ζουρνάδες και νταούλια όσο κωμωδίες. Ο κύβος ερρίφθη.

      Διαγραφή
    3. Όσο πάει και συμφωνούμε συχνότερα...
      Χτες ένας εξαίρετος φίλος που τουγραψα πως με τούτους εδώ τους "μουζικάντες" που μας κυβερνάνε θα πρεπει κι εμεις καπως νά αντισταθούουμε κάπως να βολέψουμε την ψυχούλα μας να το ριξουμε δηλαδή στο τραγουδι και στο χορό απροκαλύπτως -ανενδοιάστως και πανδήμως μου απάντησε μ' αυτά τα σοφά λόγια:

      Ἐμὲ σαλότης σέσωκε
      σὲ δὲ λογικὴ ὤλεσε

      Χουσάιν Ἴμπν Μανσοὺρ Ἀλ-Χαλλὰζ (9-10 αἰ.)

      ...σκέφτομαι μήπως εκεί στην λαϊκο-αριστερο-δεξια συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ [=πενήντα σε ένα] ήδη πρωτοπορούν προπορεύονται και μας έχουν ξεπεράσει ως προς[και] αυτό οι άνθρωποι.

      Διαγραφή
  2. Δεν το ήξερες, γιατρέ, ότι υπάρχει διεθνής συνωμοσία που στόχο της έχει τον Χαϊκάλη? Από έγκυρες πηγές, υπάρχουν πληροφορίες ότι με την ανάληψη του υπουργικού θώκου από τον άξιο αυτόν άνθρωπο, θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά εκείνα κέντρα που ψεκάζουν τους Έλληνες και τους πείθουν ότι είναι ημιαμόρφωτοι βλάκες ενώ αυτοί είναι ο περιούσιος λαός επί γης. (Όχι δεν ξέρω αν θα μάθουμε τελικά την προέλευσή μας από τον Α του λαγού ή από τον Δ της σκουληκαντέρας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή