Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

H κομματική "ορθοδοξία" γέρνει ...αριστερά!


Αλλού κακάριζε το ..."πραξικόπημα" 
κι από αλλού μας ήρθαν τα αυγά!




 Το ναίδριο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος 
γωνία Εγνατίας & Π.Π. Γερμανού [ φωτ. Ν.Τ.]


[...] Το σχέδιο Λαφαζάνη προέβλεπε και προβλέπει απαλλοτρίωση 
των χρηματικών αποθεμάτων της Τράπεζας Ελλάδος ύψους 22 δισ. ευρώ, 
κατάληψη του Νομισματοκοπείου και σύλληψη του Γιάννη Στουρνάρα! 
- «Έχουμε μπλέξει με τρελούς» φέρεται να σχολίασε ο κ.Τσίπρας

                                                                    [οι εφημερίδες]


14 του Γιούλη ("μαλλιαρό" αλλά πρέπον αφού πάει ασσορτί)  και τελικά η ...Βαστίλη της Τράπεζας της Ελλάδας αποσοβήθηκε. Χτες όμως ανακοινώθηκαν τα  σχέδια της κατάληψής της από ...Υπουργούς της χώρας εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό σε κανονικές εκλογές και συνθήκες!

Πρώτον, ο τέως υπουργός Μπαρουφάκης -ο και με ένα νι Γιάνης επονομαζόμενος- είχε κρυφίως προγραμματίσει το Grexit και το να μας  φλομώσει στην συνέχεια στα παλιόχαρτα "αϊ όου (ή ουάου;) γιού". Αφού θα περνούσαμε ένα "λιτό βίο" για άγνωστο -όμως ικανό- χρονικό διάστημα ώστε οι λιπομετρητές καθ' άπασαν την επικράτειαν να μηδενίσουν, θα μας αντικαθιστούσε τα κουρελόχαρτά του με Δραχμές [ή μνάδες] που θα του έφερνε ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Νίκος Ξυδάκης (άλλη μεγάλη απογοήτευση!!!) από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. 
Δραχμές να φαν κι οι κότες χρήσιμες μονάχα για ν' αγοράζουμε μ' ένα σακκί απο δαύτες ένα πιάτο φακές με σκορδοστούμπι ("τα ελέη του Θεού" θα μου πεις -ο άλλος για ένα πιάτο φακές πούλησε τα πρωτοτόκια...)

Ο αποφασιστικότερος όλων όμως, ο μεσιέ Λαφαζανί φορώντας αμάνικο πουλόβερ μεσοκαλόκαιρο και την ακλόνητή του ιδεολογία-μούμια, θα εισέβαλε στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος με τους ερυθροφρουρούς του. Θα "απαλλοτρίωναν" δια μιας τα 22 δισ. Ευρώ  της ΕΚΤ, θα συνελάμβαναν τον Ιωάννη Στουρνάρα (και ο οποίος με ευσύνοπτες διαδικασίες μάλλον θα παλουκώνονταν στο Σύνταγμα και θα καίγονταν σαν δαδί την ίδια μέρα). 

Μόλις ο αμαρτωλός τραπεζίτης θα είχε αποκαεί θα έσβηνε (ώωω! θαύμα θαυμάτων θαυμάσιον!) το χρέος της Ψωρ-Αλέξαινας. Η φατρία θα μοίραζε μετά τα κλοπιμαία στους μισθωτούς του Δημοσίου και τους συνταξιούχους απανταχού της χώρας. Τους άλλους σαν τα σκυλιά θα τους άφηναν να ψοφήσουν στο δρόμο. Όπως επί πέντε χρόνια οι πάντες τους έχουν αγνοήσει (απολυμένους του αμαρτωλού ιδιωτικού τομέα, άνεργους, νέους επιστήμονες κλπ)

Εν τω μεταξύ, καθε γωνιά με φωτοτυπάδικο στις γειτονιές  θα επιτάσσονταν από το Εθνικό νομισματοκοπείο ώστε να παράγει σε απεριόριστο αριθμό χαρτονομίσματα, κάθε ονομαστικής αξίας και γούστου, υπό την υψηλή εποπτεία της κ. Ραχήλ Μακρή σε συνεργασία με την Softex και με Βούλγαρους παραχαράκτες εξειδικευμένους στην συγκεκριμένη εργασία επί πολλά έτη.
Το πρόβλημα χρέους και επιβίωσης της χώρας θα λυνόταν δια παντός.

Κοίτα που νόμιζα πως ο αχώνευτος ο Βόλφκανγκ ο γερμανός είχε προετοιμάσει το "πραξικόπημα".
Εδώ γεννοβολούσαν τα ορνίθια κοτζάμ ...χρυσά ωά!



1 σχόλιο:

  1. Εάν θέλεις να απαλλαγείς από τους κομμουνιστές (*) άφησέ τους να κυβερνήσουν δυο τρεις μήνες, είχε πει ο Γουίνστον Τσώρτσιλ. Μάλλον ο Λαφαζανί δε το γνώριζε...

    (*) του τύπου Λαφαζανί-Λαπαβιτσί υποθέτω, διότι οι του άλλου τύπου πέρασε η σειρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή