Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Μνήμη Μηνά Χατζησάββα


που η στερνή του επιθυμία δεν εκπληρώθηκε λόγω "νομικού κενού" [στο ....ευρωπαϊκό παράρτημα της Μποτσουάνα]                                                                                      Ιωάννινα, 2015  (φωτ.Ν.Τ.)

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ λοιπόν...
όσο κι αν "οι σάπιοι άνθρωποι  κάτω από έναν κατουρημένο ουρανό (όπως γράφει ο Μίλτος Σαχτούρης), κάποιοι πρώην Σύμβουλοι πρωθυπουργού της χώρας" -να τη χέσω μια τέτοια Πατρίδα!- ειρωνεύονται αισχρά και με κυνισμό πάνω από του τάφου το στόμα (αυτοί οι χοντροί και αξούριγοι...) ελεεινολογώντας τις "αξύριστες χήρες" των ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ εκλειπόντων...


2 σχόλια:

 1. Θα μείνουμε λοιπόν γιατί κάθε μέρα καταλαβαίνουμε πόση ανάγκη έχει ο τόπος από καλλιέργεια, αισθητική και διαφωτισμό. Έστω και με 300 χρόνια καθυστέρηση τα μυαλά χρειάζεται να διαφωτιστούν για να συνεχίσουν.
  ...θέλει δουλειά πολύ!
  μανίκια και πάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έγραψε μια φράση πριν μερικά χρόνια ο Τάκης Θεοδωρόπουλος -αν δεν απατώμαι- που περικλείει όλα όσα αφορά το εν λόγω γεγονός :
  " Σήμερα στην Ελλάδα κυβερνά το θράσος της αγραμματοσύνης, το παραλήρημα του φασισμού και οι εκδικητικές κραυγές των αδικημένων". Αν προσθέταμε και τα ημιμαθή κωλόπαιδα τύπου Φαήλου τότε το παζλ συμπληρώνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή