Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Άκουσε Αλέξη Τσίπρα....





 
...ως Έλληνας σκληρά φορολογούμενος  πολίτης -και με δημευμένη κατ' ουσίαν την επαγγελματική μου δραστηριότητα- απαιτώ να απολογηθείς γι' αυτές εδώ τις συμπεριφορές των πραιτωριανών σου στο διαδίκτυο. 

Σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα όπου άμεσοι συνεργάτες ή σύμβουλοι πρωθυπουργών συμπεριφέρονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σαν τους δυό θεριακλήδες σου,  ο Πρωθυπουργός θα ζητούσε ΑΜΕΣΑ την παραίτηση τους. 

Εγώ πάντως, ΔΕΝ σου επιτρέπω οι φόροι μου να πηγαίνουν σε σκουπίδια σαν κι αυτά (από τα οποία έχει πλημμυρίσει πια η Αυλή σου...) ως μισθοδοσία.

Παραθέτω τα βιογραφικά δυό συνεργατών Πρωθυπουργών της "επαράτου μεταπολιτευτικής περιόδου": 

Νίκος Θέμελης-συνεργάτης Κώστα Σημίτη
 
Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μετά τη στρατιωτική του θητεία συνέχισε τις σπουδές του στη Γερμανία, όπου έκανε το διδακτορικό του σε θέματα Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (1975). Εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα, στο Υπουργείο Οικονομικών και στη Νομική Υπηρεσία του Συμβουλίου Υπουργών στις Βρυξέλλες. Από το 1981 ταύτισε την επαγγελματική του καριέρα με την πολιτική, καθώς υπήρξε συνεργάτης επί σειρά ετών του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη· από το 1981, όταν ο Κώστας Σημίτης ανέλαβε το Υπουργείο Γεωργίας στην πρώτη κυβέρνηση της «Αλλαγής» έως τον Μάρτιο του 2004, όταν παρέδωσε την πρωθυπουργία στον Κώστα Καραμανλή. Στο χώρο της πεζογραφίας εμφανίστηκε το 1998 με το μυθιστόρημα «Η αναζήτηση», που ήταν το πρώτο του συγγραφικό έργο εκτός του πεδίου της επιστήμης του. Συγγραφέας με ιδιαίτερη ιστοριογραφική ευαισθησία, επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στη μοίρα του ελληνισμού, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, κατά τον 19ο και τον 20ό αιώνα.


Πέτρος Μολυβιάτης- συνεργάτης Κων/ντίνου Καραμανλή

Σπούδασε νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ακολούθησε καριέρα στο διπλωματικό σώμα, με θητεία σε καίριες θέσεις: στις μόνιμες αντιπροσωπείες της Ελλάδας στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη και την έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, καθώς και στις ελληνικές πρεσβείες της Μόσχας, της Άγκυρας και της Πρετόριας.


Οι δικοί σου ...τί... Αλέξη Τσίπρα; Τί έχουν να δείξουν; Eκτός από παρόμοια σαν και αυτήν τη συλλογή στοχασμών απο το μπαχτσέ του (κάθε) Καρανίκα (σου). 

*Τί είναι αραγε οι σιχαμένες της ιστορίας και τα θυλαστικά της μπόχας; (Oι συνάδελφοι ψυχίατροι άραγε είναι εδώ; Ακούνε; Βλέπουν; Διαβάζουν;) 


Νικόλαος Καρανίκας- ειδικός Σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού
Βιογραφικό [συντάχθηκε από τον ίδιο]:
 «Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. Γεννήθηκα το '69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι γονείς μου για να γίνω άνθρωπος. Από τα εφηβικά μου χρόνια όμως, κατάλαβα ότι άνθρωπος γίνεσαι στο συλλογικό και στους κοινωνικούς αγώνες και επίσης, ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα. Από μαθητής, μέλος της Κ.Ν.Ε. -ως το ’92, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ., αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ, συμμετείχα ενεργά σ’ όλες τις ευρωπαϊκές και τοπικές κινητοποιήσεις. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού. Στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μυήθηκα ως μέλος της δημοτικής κίνησης ‘Θεσσαλονίκη των πολιτών και της οικολογίας’ και μέσα από κινήσεις για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, ενάντια στην υποθαλάσσια, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για την σχολική στέγη και βασικά στην ανοιχτή συνέλευση και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της γειτονιάς (E' διαμέρισμα) για τα ζητήματα της καθημερινότητας στην πόλη. Τα προσωπικά μου εξακολουθούν να είναι προσωπικά μου και δεν τα εκθέτω».


 Ο άλλος (ονόματι Παύλος Πολάκης) είναι γιατρός-υφυπουργός  Υγείας. Ορισμένες φορές θάβει μέχρι και "τρία μέτρα κάτω από τό χώμα" όσους δεν γουστάρει...]. Συχνότερα χυδαιολογεί με τον πιο ελεεινό τρόπο. 

4 σχόλια:

  1. Ὁ ναρκισσισμὸς τοῦ μηδενός: ἡ ἀποδοτικότερη μήτρα ἐξουσίας. Ἡ ἀντιαισθητικὴ καὶ μισάνθρωπη τραγικὴ εἰρωνεία του εἶναι ὅτι ἐξαπολύεται στὸ ὄνομα αὐτοῦ ποὺ τελικὰ ἀρνεῖται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν όλα τους fake tweets/posts αλλά τα "κατέβασα". Μην τον αδικώ τόσο κατάφωρα.
      Σ' ευχαριστώ Δάφνη!

      Διαγραφή
  3. Συλλογικότητες και νεολαίες ως επάγγελμα αλλά και με την καριέρα ως χολέρα ε... κάπως πρέπει να βγάλουν το ψωμάκι τους γιατρέ.
    Δείξε και συ μια κατανόηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή