Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

«Καγκελαρία» Θεσσαλονίκης...





Ο ..."ύπατος αρμοστής των δανειστών" (και ποιός θα το πίστευε: δεν είναι αυτός φυσικά  ο "Γιωργάκης", δεν είναι "ο διορισμένος" Παπαδήμος, δεν είναι ο "Αντώνης"...), ο πειθήνιος συνομιλητής των αμερικανών ["προδότες των λαών"]  είναι. Ο Αλέξης Τσίπρας που βρίσκεται εδώ για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. 

Πόλη κολοβή-ευνουχισμένη-σε αφυξία, αποσβολωμένη, πόλη-φρούριο, πόλη "αστακός", οχυρωμένη με κάγκελα ("κάγκελα παντού"-καγκελαρία η  νύμφη του Βορρά...), αμέτρητες κλούβες στις διόδους και τις παρόδους, 5.500 αστυνομικοί φανεροί ή κρυμμένοι ("μυστικοί"), ελικόπτερα, ασθενοφόρα, απολύτως μυστικές μετακινήσεις, τουτέστιν  δρακόντεια μέτρα για όλες τις επόμενες "εορταστικές και λαπρές" ημέρες.
Οι συνειρμοί κωμικοί και τραγικοί μαζί... Θυμηδία με καταλαμβάνει καθώς κοιτάζω τις αφίσες "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" (στα Λατινικά: persona non grata) που τα κινητά συνεργεία των αφισο-troll ...ψαλιδίζουν επιτηδείως στο κάτω μέρος  ώστε να μείνει μόνον η φωτογραφία του "καγκελάριου-Αλέξη". 


Σβήνοντας τη ρετσινιά του "ανεπιθύμητου" όμως   καθόλου δεν διαγράφεται, μα ίσα -ίσα  πιο πολύ τονίζεται, η μοναξιά  ενός στυγνότατου αμοραλιστή και διακεκριμένου ζογκλέρ της πολιτικής, που λάτρεψε ["εμετικά"] την εξουσία και φυσικά στοίχησε ακριβά στην Ελλάδα...

Όμως θα πει κανείς: "Ήταν άραγε ο μόνος που διέπρεψε στο πεδίο αυτό"; 

Φυσικά ΟΧΙ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου