Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ro μικρότερο του 0.5 και ημιέξοδος...









Θεός να τα φυλάει τα Ελληνόπουλα...

Κ.Χ. Μύρης, Η μεγάλη Αγρύπνια 


Παλιότερη φωτογραφία. Μετέωρα βήματα, σιγανά, χορευτικά. Στα επιτρεπτά όρια ο συγχρωτισμός. Χωρίς μάσκες. Ξύλινα τα σπαθιά. 

Βγήκαμε (ή σχεδόν). Με ελπίδα (ή σχεδόν). Όμως: σε εργαστήρια, παντού στον κόσμο, πυρετός (απόλυτος!). Δοκιμάζονται τα πιθανά αποτελεσματικά όπλα καταπολέμησης του ιού (με ελπίδες!).

Όσοι θα είσαστε εκεί έξω συνέλληνές μου πονεμένοι, να αποφύγετε έστω και να κοιταχτείτε κατά πρόσωπο (1) με ζουρλούς αντιεμβολιαστές (2) αρνητές της ύπαρξης του ιού. Υπάρχουν. Και είναι προφανώς οι ίδιοι που πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη, πως μας κυβερνούν "οι σαυρόμορφοι", και θα μας υποχρεώσουν να φορέσουμε τσιπάκια. Τούτοι δω είναι σε θέση να σας βάλουν σε πραγματικό κίνδυνο αφού μοιραία κάνουν την επέλαση του  (κάθε) ιού διεισδυτικότερη στην κοινότητα. Είναι ίσως και οι μόνοι που δεν παίρνουν προφυλάξεις και δεν τηρούν τα μέτρα. Μ' όλους αυτούς ακόμα και η ψυχιατρική νομίζω "σηκώνει τα χέρια". Τί μπορεί να κάνει κανείς με την μαζική-κοπαδοποιημένη ψύχωση; (Αυτή κάποτε ανέβασε έναν Χίτλερ και επέτρεψε Ολοκαυτώματα...).

Με Μικρά βήματα, χορευτικά, δειλά, σχεδόν ντροπαλά η επανάκτηση του χώρου που ταιριάζει σε ανθρώπους. Έτσι ή έξοδος προς το φως. 

Σήμερα ήταν η πρώτη -όνομα και πράγμα!- ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ μέρα... 

Προσκυνώ!  



3 σχόλια:

  1. Συμφωνω απολυτως ...δε μας φτανει ο ιος εχουμε και τους ζουρλους που ετσι και ξεγελαστεις και κανεις κουβεντα μαζι τους σου πεφτουν οσα μαλλια σου ειχαν απομεινει... τρελα σεναρια που σου τα πασαρουν με απολυτη βεβαιοτητα!Κοπαδι επικινδυνο ....καμμια φορα και ηγετες περηφανων λαων... μεσα απ αυτο.. δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι!!! Είναι αυτοί οι θεότρελοι που ενώ προχωρείς δειλά δειλά για την καθημερινή σου άσκηση,φωνάζουν: Τι φοβάστε ρε; Φτιαχτά είναι όλα για να μας ελέγχουν. Οι αντίχριστοι! Και...κάνουν τον σταυρό τους.Θου φύλαττε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή ο ιός πολλαπλασιάζεται μέσα σε σώματα συνανθρώπων μας, που πιστεύουν, ότι όλα τελείωσαν ή οτι τίποτε δεν υπήρξε, παρα μόνο ο οργανωμένος τρόμος για να μας ελέγχουν. Σε 14 ημέρες από σήμερα, θα ξέρουμε και τα ονόματά τους. Στο μεταξύ επιμολύνουν και άλλους. Φυσικά όλοι αυτοί, θα αναζητούν το κράτος, που σήμερα κοροϊδεύουν, για να τους θεραπεύσει. Εύχομαι να βγουν όλοι υγιείς και σοφότεροι από τα νοσοκομεία, όπου για μέρες άδικα θα έχουν ταλαιπωρήσει τους θεραπευτές και θα έχουν σημαδέψει εαυτούς και λοιπούς συγγενείς, με τις θανάσιμες ακροβασίες τους. Ολο αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Χωρίς να ξοδευτούν πόροι, απο ένα φτωχό κράτος που τους έχει ανάγκη. Υπάρχει όμως και ένα άλλο ενδεχόμενο. Να μην βγουν υγιείς και σοφότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή