Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Πέθανε από… «άρνηση»…

 …ωστόσο «θετικός» και σε ΜΕΘ…



Συνάδελφός μου, συνομήλικος,  διευθυντής του Ακτινολογικού σε νοσοκομείο αναφοράς/covid, που πέθανε τις προάλλες διασωληνωμένος με πνευμονία-covid-19, λένε οι κακές γλώσσες πως υπήρξε διαπρύσιος «αρνητής του ψευτοϊού», δεν έπαιρνε καμιά προφύλαξη και φυσικά ανήκε στο συντριπτικό και αποκαρδιωτικό 51% των υγειονομικών του Δημοσίου που δεν εμβολιάζονται λόγω βλακείας…

Διαβάζω για τον γνωστό έλληνα αρχιτέκτονα και ζωγράφο Δ.Τ. που εγκατέλειψε τα εγκόσμια ύστερα από σύντομη συνάντηση που είχε με τον ύπουλο, ανηλεή και σκληρό SARS-CoV-2. Λίγο το γήρας, κάτι το σάκχαρό του, μια πρόσφατη λοίμωξη…, ο άνθρωπος πληρούσε όλα τα κριτήρια για την τελευταία βόλτα με βάρκα στην Αχερουσία… (Η γιαγιά μου έλεγε: «Την αιτία την έχει, την αφορμή ψάχνει!»).

Φίλος του δημοσιογράφος, που του γράφει σήμερα μια νεκρολογία, κλείνει με την αφοπλιστική, τίμια —όσο και δίκαιη— παρακάτω παράγραφο:

«Για τόσο έξυπνο και καλλιεργημένο άνθρωπο, δεν μπορούσα να χωνέψω την… διακριτική ροπή του στις θεωρίες συνωμοσίας! Για να μην διαολίζομαι, την απέδιδα και του το ’λεγα κατάμουτρα στην… “καλλιτεχνική φύση” του. Θεωρούσε την πανδημία “παραφουσκωμένη υπερβολή για να ελέγξουν δια του φόβου τον κόσμο και τα ελεύθερα πνεύματα, και να θησαυρίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες-δες τι γίνεται με τα εμβόλια!” Με μια πρόσφατη σχετικά πνευμονία και ένα βασανιστικό σάκχαρο, ήταν εξασθενημένος— αλλά τις επαφές δεν τις απέφευγε. Και ο ιός, του την είχε στημένη…”

Διαφωνώ! Ο μακαρίτης την είχε από καιρό στημένη στον εαυτό του. (Θεός σ'χωρέστον αυτόν αλλά κι εμένα που γράφω όσα γράφω χωρίς να μετανιώνω ή να λυπούμαι ούτε κατ’ ελάχιστο).

 

 

 

10 σχόλια:

  1. Υπάρχει κάτι που κάνει κλίκ στο ανθρώπινο μυαλό. Άλλοι ηγήθηκαν στην έξοδο από τα σπήλαια και άλλοι αγελαία ακολούθησαν. Όλοι έγιναν Homo sapiens αλλά δεν ήσαν όλοι. Μερικοί ήσαν non sapiens απλά κόλλησαν με τους άλλους, τους sapiens δηλαδή και συνέχεια προκαλούν προβλήματα έκτοτε!!!
    Τώρα κάποιοι δενδρίτες που λείπουν να φταίνε; Κάποια λιγότερη νευρογλοία, κάτι στην απόχρωση της φαιάς ουσίας; Κάτι από εκείνο το φίλοκαλούμε μετ ευτελείας...
    Τελικά νομίζω η γιαγιά Πάτρα είχε δίκιο. Είχαν την αιτία. Την αφορμή έψαχναν. Οι άλλοι που δεν είχαν την αιτία όμως, τί έφταιγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει κι ένα καινούργιο από την ομάδα των "δέντρους-δέντρους"
      Δες το βίντεο ΕΔΩ

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτό είναι δεδομένο...(Αλλά απευθυνόταν σε ανθρώπους που μπορούσαν να ακούν!)

      Διαγραφή
  3. Σύμφωνα με την ψυχιατρική θεωρία του continuoum οι υγιείς από τους ψυχασθενείς δεν ξεχωρίζουν απότομα μεταξύ τους. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί ενδιαμέσως, οριακοί που δεν εκδηλώνουν κραυγαλέα μια νόσο αλλά κάτι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντισυστημικοί, Τραμπικοί, Cannon-ικοί, Σωρριαραίοι, καλόγεροι, Τράγκηδες, Χρυσαυγίτες αποδιωγμένοι από προσώπου γης, Βελλοπουλιάζοντες-Λιακοπουλίζοντες κλπ κλπ με την παράνοια στο πέτο κι όποιον πάρει ο χάρος... Μεγάλο ποσοστό δυστυχώς... "Εκείνοι έξυπνοι-εμείς τα πρόβατα".
      Αλλά δυστυχώς η Ψυχιατρική έχει παραιτηθεί των επιστημονικών δικαιωμάτων και του καθήκοντός της από καιρό... Και πως να πεις τώρα σε κάποιον πως είναι "ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ για δέσιμο!"

      Διαγραφή
  4. Θα επιμείνω! Η εμμονή της ορθοδοξιας επί αιώνες στην αγραμματοσυνη και η αποστολή στην "Σαατανικη & αιρετικη Δύση της αναγέννησης και μετά" καθώς και η δεδομένη ισχύς της θεσμικά μέσω του συντάγματος από ίδρυσεως του νεοελληνικου κράτους, είναι η κυρία αιτία ή μια από τις βασικότερες, του σημερινού μορφωματος που αυτοαποκαλουνται Έλληνες και Πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσόστομος και πάλι, γιατρέ μου! Οι αρνητές όμως ακούν τα επιχειρήματα; Αυτοί και τα παραδείγματα αρνούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Η νέα τάξη πραγμάτων, οι Εβραίοι, ο Γκέιτς,οι Νεφελίμ, οι εταιρίες κλπ" σκηνοθετούν 90-100 θανάτους κάθε μέρα στην Ελλάδα για να κυβερνήσουν τον κάθε ΧΟΝΤΡΑ διαταραγμένο όν! (Και οι "ζουρλομανδύες" αχρησιμοποίητοι σαπίζουν από το σκόρο στις αποθήκες των ψυχιατρείων...).

      Διαγραφή