Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Να τι μπορεί να κάνει ένας ...χαρτοκόπτης!


1η περίπτωση


Παραλίγο μακελειό με έναν ... χαρτοκόπτη στα Χανιά


                                 "Τραύμα". Έργο της Μερόπης Σωτηροπούλου από την  έκθεση  της με
                                                       τον γενικό τίτλο "Η αιωνιότητα και μια μέρα", που έγινε στην Καστοριά.


"Παραλίγο μακελειό με έναν... χαρτοκόπτη τα ξημερώματα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα όταν δύο άτομα διαπληκτίστηκαν μέσα σε μπαράκι που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης. Ο καυγάς όμως συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού, δίπλα στη θάλασσα, αναφέρουν οι πληροφορίες. Τότε ο 51χρονος δράστης δε δίστασε να βγάλει από την τσέπη του έναν ... χαρτοκόπτη και με αυτόν να επιχειρήσει να μαχαιρώσει τον 28χρονο. Τα χτυπήματα βρήκαν το νεαρό στο θώρακα, κοντά στο περικάρδιο χωρίς ωστόσο να είναι τα τραύματα σοβαρά αναφέρουν οι πληροφορίες. Αμέσως ενημερώθηκε το λιμενικό, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και φρόντισαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά και των δύο τραυματισμένων στο μεταξύ ανδρών, στο νοσοκομείο. Ο 51χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο. Η προανάκριση από το λιμεναρχείο βρίσκεται σε εξέλιξη" . (στο διαδίκτυο)



2η περίπτωση


Ο χαρτοκόπτης τον έστειλε στο κρατητήριο




 Σάββατο, 25 Μαΐου 2013
Συνελήφθη στις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου ένας 23χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής υπηκοότητας. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας χαρτοκόπτης, συνολικού μήκους 19 εκατοστών.  (οι εφημερίδες)


Συμπέρασμα:

Ο χαρτοκόπτης εκτός από  σύμβολο ή φετίχ συνιστά το απαραίτητο αξεσουάρ για το διάβασμα τινών παλαιοτυπικών εκδόσεων. Είναι ότι το τιρμπουσόν για το  κρασί. Αποτελεί την απόλυτη προϋπόθεση για τη απόλαυση του περιεχομένου! 

Ως δυνητικώς βλαπτικόν (νύσσον) όργανον αντενδείκνυται να βρίσκεται κοντά σας όταν διατελείτε "εν βρασμώ".

Πού να τρέχει τώρα το Λιμενικό, το ΕΚΑΒ, οι γιατροί και η Αστυνομία για θέματα ...βιβλιοφιλίας και φιλαναγνωσίας που καταλήγουν να εκτραπούν σε καυγά;


                                                                   ΝΩΝΤΑΣ ΤΣΙΓΚΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου