Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

"Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;"


                                                                                                                           *

"Γνωρίζατε ότι στο Ισραήλ έχουν πεθάνει μόνο 150 άτομα ανά έτος από καρκίνο σε έναν πληθυσμό 7 εκατομμυρίων. ενώ στην Ισπανία 1500 και 2400 Γερμανία;

Ο Σιωνισμός ελέγχει τα φάρμακα στο μη εβραϊκό πληθυσμό, η χημειοθεραπεία ελέγχετε από την μεγάλη επιχείρηση της ιατρικής, από την επιστήμη, από τα Πανεπιστήμια γιατρούς για να σας στείλουν νωρίτερα"


Τα παραπάνω αντίκρισα σήμερα σε κάποιο blog...

Διάφοροι στο διαδίκτυο, διατελούντες σε προφανή παράκρουση, διοχετεύουν "ακαταμάχητα στατιστικά νούμερα" ή "πληροφορίες" αποκαλύπτοντας την συνωμοσία που μαίνεται ενάντια στους ανύποπτους και αθώους πληθυσμούς της οικουμένης από τις δολερές δυνάμεις του σκότους. Αυτές οργανώνουν τους σεισμούς, τους λιμούς και τους καταποντισμούς πάσης φύσεως (φυσικούς, οικονομικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς κλπ)  με στόχο της δυστυχία, τον αποδεκατισμό -αν όχι την εξολόθρευση- και εν τέλει την αμαχητί καθυπόταξη των λαών της γης. Εκτός λοιπόν απο τους αεροψεκασμούς για την κλιματική αλλαγή, την χημική -δια της εισπνοής ή της διατροφής- αποβλάκωση των μαζών, τον έλεγχο των μαγνητικών πεδίων της γης κλπ φαίνεται ότι κάποιοι τελικά ελέγχουν ακόμα και την ραγδαία εξάπλωση του καρκίνου εμποδίζοντας την θεραπεία ολόκληρου του ανθρωπινου γένους πλην ...Εβραίων (ως ιδιοκτήτες των εταιριών που παράγουν τα κατάλληλα χημειοθεραπευτικά φάρμακα!!!). Σ' αυτήν την εκδοχή βλέπουμε για πρώτη φορά Εβραίους που δεν σκίζονται για το κέρδος!

Θα πείτε: "μα είναι άξιες σχολιασμού οι βλακείες;" Φυσικά όχι. Πόσα δεν έχουν δει τα μάτια μας κι ακούσει τα δύσμοιρα αυτιά μας... Όμως μπήκα παρ' όλ' αυτά στον κόπο να αντιπαραβάλλω τα πραγματικά στατιστικά του Καρκίνου (ω, διαδίκτυο είσαι καταπληκτικό!) στις φαντασιοπληξίες του -όνομα και μη χωριό- blogger:


Το 2013 λοιπόν στη Ευρώπη πέθαναν 1.3 εκατομμύρια άνθρωποι απο καρκίνο (με σαφή υπεροχή των ανδρών) ενώ στο Ισραήλ ο Καρκίνος παραμένει ή πρώτη αιτία θανάτου (στη δεύτερη θεση ακολουθούν τα καρδιαγγειακά συμβάματα). Το 2010 είχαν πεθάνει στο Ισραήλ μόνον απο χειρουργημένο  καρκίνο του προστάτη 380 άνδρες (από τους οποίους το 91.6 % ήσαν Εβραίοι).

 
Μας θέλγει η συνωμοσιολογία, μας τραβάει σαν μαγνήτης η μπουρδολογία. Έχουμε πνιγεί στα σκουπίδια της παραπληροφόρησης.  

Να προσπερνάμε! Είναι υγιές.
Να όμως που το delirium  καταλαμβάνει αδίστακτα ακόμα και τους τοίχους των πόλεών μας:


* Ο ναζιστικός αγκυλωτός σταυρός ενσωματωμένος πάνω στο άστρο της σημαίας του κράτους του Ισραήλ θέλει πολύ μεγάλη λόξα για να ..."συλληφθεί". 
Δεν νομίζετε; 

3 σχόλια:

 1. ....."Θα σου πω γιατί γελούν μαζί σου, ανθρωπάκο: επειδή σε παίρνω στα σοβαρά, πολύ στα σοβαρά. To σκεπτικό σου πάντα χάνει την ουσία. Μου θυμίζεις δεινό σκοπευτή που σκόπιμα χάνει το κέντρο του στόχου, από καπρίτσιο.
  Διαφωνείς; Θα σου το αποδείξω. Αν η σκέψη σου επικεντρωνόταν στην ουσία, θα 'χες γίνει κύριος της ζωής σου από καιρό.
  Θα σου δώσω ένα παράδειγμα της σκέψης σου:
  «Για όλα φταίνε οι Εβραίοι», λες.
  «Τι είναι ο Εβραίος;» σε ρωτώ.
  «Κάποιος που στις φλέβες του κυλάει εβραϊκό αίμα», απαντάς.
  «Και πώς ξεχωρίζεις το εβραϊκό αίμα από το αίμα των άλλων;» Η ερώτηση σου προκαλεί σύγχυση. Μπερδεύεσαι, κομπιάζεις.
  Ύστερα λες, «Εννοούσα ότι ανήκει στην εβραϊκή φυλή».
  «Τι είναι η φυλή;» σε ρωτώ.
  «Η φυλή; Αυτό είναι προφανές. Όπως υπάρχει γερμανική φυλή, έτσι υπάρχει κι εβραϊκή».
  «Και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της εβραϊκής φυλής;»
  «Ο Εβραίος έχει μαύρα μαλλιά, μακριά, γαμψή μύτη και δια-περαστικό βλέμμα. Οι Εβραίοι είναι άπληστοι και κεφαλαιοκράτες».
  «Αν δεις ένα Γάλλο της Μεσογείου ή έναν Ιταλό δίπλα σ' έναν Εβραίο, θα τον ξεχωρίσεις;»
  «Ε, όχι, για να είμαι ειλικρινής...»
  «Τότε, λοιπόν, τι είναι ο Εβραίος; To αίμα του δε διαφέρει από το αίμα των άλλων. Η εμφάνισή του δε διαφέρει από εκείνη ενός Γάλλου ή ενός Ιταλού. Και μια και το 'φερε η συζήτηση, έχεις δει Γερμανοεβραίους;»
  «Μοιάζουν με τους Γερμανούς».
  «Τι είναι ο Γερμανός;»
  «Ο Γερμανός ανήκει σιη βόρεια φυλή των Αρίων».
  «Οι Ινδοί είναι Άριοι;»
  «Ναι».
  «Είναι βόρειοι;»
  «Όχι».
  «Είναι ξανθοί;»
  «Όχι».
  «Βλέπεις; Δεν ξέρεις καν ποιος είναι ο Εβραίος και τι ο Γερμανός».
  «Μα, υπάρχουν Εβραίοι!»
  «Ασφαλώς και υπάρχουν. Όπως υπάρχουν Χριστιανοί και Μωαμεθανοί».
  «Σωστά! Να, αυτό εννοούσα, την εβραϊκή θρησκεία».
  «Ήταν Ολλανδός ο Ρούσβελτ;»
  «Όχι».
  «Και γιατί ονομάζεις τον Εβραίο απόγονο του Δαβίδ κι όχι τον Ρούσβελτ Ολλανδό;» «Με τον Εβραίο είναι διαφορετικό».
  «Σε τι διαφέρει;»
  «Δεν ξέρω».
  Τέτοιες κουταμάρες λες, ανθρωπάκο.
  Και με τέτοιες κουταμάρες, συγκροτείς ένοπλες συμμορίες που σκοτώνουν δέκα εκατομμύρια ανθρώπους επειδή είναι Εβραίοι κι ας μην ξέρεις να μου πεις τι είναι ο Εβραίος.
  Να γιατί γελάνε μαζί σου. Να γιατί όποιος θέλει να κάνει κάτι σοβαρό σε αποφεύγει. Να γιατί είσαι χωμένος στο βούρκο μέχρι το λαιμό. Όταν αποκαλείς κάποιον «Εβραίο», αισθάνεσαι ανώτερος.
  Αισθάνεσαι ανώτερος, επειδή νιώθεις κατώτερος. Νιώθεις κατώτερος, επειδή εκείνο που θέλεις να εξοντώσεις στους ανθρώπους που αποκαλείς Εβραίους, είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Και τούτο είναι απλά ένα δείγμα του τι είσαι στ' αλήθεια, ανθρωπάκο. Όταν αποκαλείς κάποιον περιφρονητικά «Εβραίο», η αίσθηση της μηδαμινότητάς σου ξαλαφρώνει. Αυτό το ανακάλυψα μόλις πρόσφατα. Αποκαλείς Εβραίο όποιον σου εμπνέει είτε υπερβολικό, είτε ελάχιστο σεβασμό. Σαν να 'σαι αντιπρόσωπος κάποιας ανώτερης δύναμης επί της γης, ανέλαβες να αποφασίζεις ποιος είναι και ποιος δεν είναι Εβραίος. Αμφισβητώ το δικαίωμά σου να το κρίνεις αυτό, είτε είσαι τιποτένιος Άριος, είτε τιποτένιος Εβραίος. Μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να πω τι είμαι. Είμαι βιολογικός και πολιτισμικός μιγάς κι είμαι περήφανος γι' αυτό. ούτε σωβινιστής όπως εσύ, ασήμαντε φασίστα, όποια κι αν είναι η εθνικότητά σου, η φυλή και η τάξη σου."....

  ‘’Άκου ανθρωπάκο’’, Βίλχελμ Ράϊχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kαίριο και αποκαλυπτικό Δημήτρη , το κέιμενο αυτου του μεγάλου διανοητή που στοίχειωσε τα νιάτα μας!
  Σ΄ευχαριστώ που το θυμήθηκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή