Εγώ έχω πίστη στον Τσιμπίδαρο…αφού το λέει ο Τσιμπίδαρος θα τρέχουμε να ψάχνουμε δώθε κείθε; Τσιμπίδαρος και ξερό ψωμί!!!! Για όχι και τέτοια πράματα δεν ξέρω. Εγώ εβόσκαγα τα πρόβατα εδώ επαραπέρα. 😩😂😩😂
Πότης Τσιμπιδάρος. Βουλευτής με όλους τους Βενιζέλους. Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βενιζέλου (του Μεγάλου) το 1928-1932. Αυτά τα γράφει βεβαια την περίοδο αυτήν. Όπως και ο Βενιζέλος το περίφημο τηλεγράφημα «Σας διατάσσω» (να προχωρήσετε προς Θεσσαλονίκη) προς το Βασιλιά αρχιστράτηγο Διάδοχο το ανέσυρε στη Βουλή των Λαζάρων το 1917 για μια και μοναδική φορά… Ο Βενιζέλος όμως υπήρξε εκείνην περίοδο και Υπουργός Στρατιωτικών (μέχρι το 1915). Δεν ήξερε ότι η καταστροφική μάχη στο Σόρoβιτς (Aμύνταιο) θα μπορούσε να στοιχήσει την αποκοπή τους στρατού από τον εφοδιασμό του; Δεν γνώριζε ότι οι Τούρκοι ανασυντάσσονταν στο Μοναστήρι; Και άρα η κίνηση του στρατού προς βορρά ήταν αναγκαία κάποια στιγμή; Η ολιγωρία πράγματι συνέβη στη διαδικασία εισόδου στη Θεσσαλονίκη γιατί ο Κωνσταντίνος ήλπιζε σε μια άνευ όρων παράδοση της πόλης. Η πόλη κινδύνεψε να πάθει ότι τα Γιαννιτσά. (Ξεθεμελιώθηκαν και καήκαν…). Ήρθε θαρρώ η ώρα να διαβάσεις τα «Κρυμμένα» του Δραγούμη που τάχεις και αραχνιάζουν. (Τι σόι Θεσσαλονικιός είσαι ωρέ συ;;;).
Παράκληση να τηρούνται οι κανόνες της πολιτικής σχολίων που ισχύουν. Σχόλια με υβριστικό, προσβλητικό ή παρόμοιο περιεχόμενο δεν γίνονται αποδεκτά και επομένως θα διαγράφονται.
Εγώ έχω πίστη στον Τσιμπίδαρο…αφού το λέει ο Τσιμπίδαρος θα τρέχουμε να ψάχνουμε δώθε κείθε;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤσιμπίδαρος και ξερό ψωμί!!!!
Για όχι και τέτοια πράματα δεν ξέρω. Εγώ εβόσκαγα τα πρόβατα εδώ επαραπέρα. 😩😂😩😂
Πότης Τσιμπιδάρος. Βουλευτής με όλους τους Βενιζέλους. Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βενιζέλου (του Μεγάλου) το 1928-1932. Αυτά τα γράφει βεβαια την περίοδο αυτήν. Όπως και ο Βενιζέλος το περίφημο τηλεγράφημα «Σας διατάσσω» (να προχωρήσετε προς Θεσσαλονίκη) προς το Βασιλιά αρχιστράτηγο Διάδοχο το ανέσυρε στη Βουλή των Λαζάρων το 1917 για μια και μοναδική φορά…
ΔιαγραφήΟ Βενιζέλος όμως υπήρξε εκείνην περίοδο και Υπουργός Στρατιωτικών (μέχρι το 1915). Δεν ήξερε ότι η καταστροφική μάχη στο Σόρoβιτς (Aμύνταιο) θα μπορούσε να στοιχήσει την αποκοπή τους στρατού από τον εφοδιασμό του; Δεν γνώριζε ότι οι Τούρκοι ανασυντάσσονταν στο Μοναστήρι; Και άρα η κίνηση του στρατού προς βορρά ήταν αναγκαία κάποια στιγμή; Η ολιγωρία πράγματι συνέβη στη διαδικασία εισόδου στη Θεσσαλονίκη γιατί ο Κωνσταντίνος ήλπιζε σε μια άνευ όρων παράδοση της πόλης. Η πόλη κινδύνεψε να πάθει ότι τα Γιαννιτσά. (Ξεθεμελιώθηκαν και καήκαν…).
Ήρθε θαρρώ η ώρα να διαβάσεις τα «Κρυμμένα» του Δραγούμη που τάχεις και αραχνιάζουν. (Τι σόι Θεσσαλονικιός είσαι ωρέ συ;;;).