Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Τί μου είπε σήμερα μια άλλη γάτα…


 


Στην Ιταλία χτες μπήκαν σε διαθεσιμότητα -τουτέστιν διαγράφηκαν προσωρινά- από τους αντίστοιχους συλλόγους τους 2.000 γιατροί και οδοντίατροι που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν και δεν προσκόμισαν τα σχετικά  έγγραφα που θα εξηγούσαν τους λόγους της αποχής τους από το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών [ΕΔΩ]. Προφανώς ανάμεσά τους υπάρχουν και ιδιώτες που δεν ανήκουν στο ιταλικό Εθνικό Σύστημα Υγείας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί δεν θα μπορούν να ασκήσουν επάγγελμα ώσπου «ν’ αλλάξουν μυαλά»… 

Το διάβασε στα κλεφτά από την εφημερίδα ενός γείτονα  ο «Τόνι» (ή και «Πατριάρχης» λόγω του λευκού υπογενείου και το… εν γένει παρουσιαστικό: λες και φοράει ράσο, περπατά αργά με κάποια επισημότητα και νωθρότητα μαζί). Πλησίασε και με ρώτησε τσουχτερά κάπως:  

«Καλά... Κι εδώ ο κυρ-Πλεύρης γιατί θέτει σε αναστολή μόνον τους νοσοκομειακούς γιατρούς και όχι και τους "ξύπνιους" ιδιώτες της επικράτειας (γιατρούς ή οδοντιάτρους). Γιατί δεν ζήτησε να  διεκπεραιώσουν, εντός μιας εβδομάδος το πολύ,  το ζήτημα οι κατά τόπους αρμόδιοι επαγγελματικοί τους σύλλογοι;» 

Έλα ντε! Tί ν’ απαντήσεις πάνω σ’ αυτό… Πως δεν έχουμε υπουργό της προκοπής ή ιατρικούς συλλόγους «κανονικούς»;

Αμήχανος έπιασα να του ψέλνω το «Πολυχρόνιον…»  για να τον κατευνάσω...

 

4 σχόλια:

  1. Ο κος Πλεύρης δε μου γέμισε το μάτι από τη μέρα που έμαθα την ύπαρξη του ως ΥΥ γιατί πρωτύτερα δε τον είχα ούτε ακουστά. Ήξερα λίγα για τον φασίστα θείο του και το βδελυρό παρελθόν του. Άρα τί καλύτερο να περιμένω από μια γελοία κυβέρνηση που δεν προέβλεψε να ρωτήσει κανέναν από εμάς εδώ στην Εσπερία άν πληρώνουμε τα λάτεραλ φλόου τέστ τα λεγόμενα ράπιντ στην Γρεκία και βγήκε ο κακομοίρης ο Μητσοτάκης αδιάβαστος σε συνέντευξη κι έγινε δημόσια ρόμπα ξεκούμπωτη!!!!;;; €75 μετά €50 τώρα €27 τί μαυραγοριτισμός και ένδοια κράτους είναι αυτή;;;
    Ο ΙΣΘ με διέγραψε γιατί δεν τους πλήρωσα επί δύο έτη. Δε μπορούσε να μου δώσει τιμητική ιδιότητα μέλους μιά και τον υπηρέτησα εκλεγμένος για δυό θητείες ως μέλος του ΔΣ του; Λές και θα έκανα χρήση της ιδιότητας. Θαρχόμουν να κάνω και ιατρείο στην Ελλάδα τρομάρα τους. Αιδώς γελοίοι. Συντάσσονται με τους της εκκλησίας και δεν τολμάνε να πετάξουν έξω τους ανόητους γιατρούς που ακολουθούν το σκοταδισμό των παπάδων εκθέτοντας τους ασθενείς και τους συναδέλφους τους ποδοπατώντας τον όρκο του Ιπποκράτη.
    Ευτυχώς που πήραμε τα Ραφάλ λέει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι αν και για τους Φαρμακοποιούς και λοιπούς εργαζόμενους εντός των Φαρμακείων, θα έπρεπε να γίνει κάποια ανάλογη αναφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή