Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Η χώρα που παράγει σύνδρομα Guillain- Barré...

...και άλλα μετεμβολιαστικά δεινά!

 

 

Oι τρεις διάσημοι νευρολόγοι που περιέγραψαν και «χάρισαν» το επώνυμό τους στην οξεία  απομυελινωτική πολυριζονευρίτιδα ή Guillan- Barré [-Landry] syndrome. Από αριστερά προς τα δεξιά George Charles Guillain (1878-1961), Jean Alexandre Barré (1880-19677) και Jean Baptiste Octave Landry (1826-1865).

 

Τρεις από τις σοβαρότερες περιπτώσεις στον κόσμο παρενεργειών του εμβολίου κατά του SARS CoV2 (εν προκειμένω αφορούν όλες το mRNA τεχνολογίας εμβόλιο της Pfizer το οποίο σύμφωνα με ορισμένους  «τρομερά ενημερωμένους κύκλους» πρόκειται «να μας μετατρέψει εν ευθέτω σε νυχτερίδες, θα μας στειρώσει, θα μας τροποποιήσει το ηρωικό και ένδοξο DNA μας κλπ»…) παρουσιάστηκαν, όλως παραδόξως και με μικρή χρονική απόσταση το ένα από το άλλο, στην Ελλάδα!

Το σοβαρότερο «περιστατικό» συνέβη στην Κρήτη όπου ένας ηλικιωμένος 85 ετών «πέθανε λίγα λεπτά αφού είχε εμβολιαστεί» ενώ τα άλλα δυο στην χώρα των ομηρικών Φαιάκων στη νήσο Κέρκυρα…

Δεδομένα: Οι δόσεις εμβολίων που έχουν ήδη χορηγηθεί στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 600.000. Στο κόσμο ολόκληρο δόθηκαν αρκετά εκατομμύρια δόσεις από ολόκληρο το φάσμα των ήδη εγκεκριμένων εμβολίων. Πουθενά δεν προέκυψε σοβαρή αναφορά παρενέργειας που να συσχετιζόταν αμέσως με τον εμβολιασμό.

Το πρώτο περιστατικό (αυτό την Κρήτης) δεν σχετίστηκε με το εμβόλιο. Ερχόμαστε λοιπόν στα άλλα δυο: Πρόκειται για περιστατικά που αφορούν …λειτουργούς της Δημόσιας Υγείας (οι οποίοι, κακά τα ψέματα,  δεν έδειξαν και τόσο μεγάλη προθυμία στο σύνολό τους να εμβολιασθούν…). Το μεν ένα, ήταν νοσηλεύτρια που «παρέλυσε μετά το εμβόλιο». Κατά δήλωσίν της ανέπτυξε σύνδρομο Guillain- Barré. Η είδηση (και οι δηλώσεις διαφόρων…)  μαζεύτηκαν όταν  διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα «για διασπορά ψευδών ειδήσεων», και άλλων αδικημάτων, «κατά παντός υπευθύνου»…  Το δεύτερο αφορούσε χειρουργό  ενός Κέντρου Υγείας του νησιού που βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια (για «κρίση άσθματος»;) από την οποία επέστρεψε για να εμβολιαστεί. Ο γιατρός παρουσίασε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του πόνους στη μέση και μυϊκή αδυναμία για τα οποία μάλιστα νοσηλεύεται. Τα «γεγονότα» της Κέρκυρας συνεπικουρεί με τις δηλώσεις του γνωστός καθηγητής Φαρμακολογίας γνωστός για τις «εκκεντρικές» απόψεις του περί του εμβολίου εν γένει…

Βέβαια η Διεθνής Εταιρεία GBS (και συναφών νόσων) ΕΔΩ

ενθαρρύνει τον εμβολιασμό …ασθενών με ιστορικό συνδρόμου Guillain-Barré (εξαιρουμένης  μιας μόνον σπάνιας υποτροπιάζουσας εκδοχής του συνδρόμου, της CIDP).

Η υπόθεση Guillain- Barré syndrome de Corfu φοβάμαι πως σύντομα θα εμπλέξει και  την Pfizer ώστε πολλοί ενδεχομένως θα χάσουν τον ύπνο τους, τη δουλειά τους (ίσως και τις περιουσίες τους…).

Στη χώρα του «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» και του «πάσχεις και παίρνεις αποζημίωση γι’ αυτό  που θα δηλώσεις»  εκείνο που μοιάζει να απειλείται ευθέως  είναι η πορεία προς την ομαλή έξοδο από τα νύχια της πανδημίας… Το ότι  εμπλέκονται στο γαϊτανάκι «υγειονομικοί υπάλληλοι» είναι όμως το λυπηρότερο απ’ όλα!

 

8 σχόλια:

  1. Έμαθα ότι σε κάλεσαν στην Επιτροπή και αναρωτιέμαι αν θα πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακά πληροφορημένος είσαι γιατρέ, εγώ έμαθα από καλά πληροφορημένους κύκλους και συγκεκριμένα από την κουνιάδα μιας καθαρίστριας που δουλεύει στο ΙΚΑ του νέου κόσμου ότι το εμβόλιο έχει μέσα του έναν παράγοντα που θα μας αλλάξει το DNA και θα γίνουμε λεμούριοι του είδους της Μαδαγασκάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε... αφού το ΙΚΑ το'χει κλείσει ο Άδωνις από το 2014...
      [τότε εκπαραθυρώθημεν ατάκτως και "αζημίως" δια το Έθνος...]
      ο ΣΥΡΙΖΑ δε τα ονόμασε ΠΕΔΥ...
      Εκτός κι αν το λες χάριν λόγου...

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ότι δεν έκαναν τον κόπο ν' αλλάξουν την ταμπέλα κι απόμεινε η παλιά που λέει ΙΚΑ Ν. Κόσμου (μας τύλιξαν τα φαντάσματα...)

      Διαγραφή
    3. Παλαιοημερολογίτες του αφηγήματος της (όχι και τόσο...) δωρεάν δημόσιας Υγείας!

      Διαγραφή
  3. Εγώ διαπίστωσα πως κάποιοι μπερδεύουν τη στύση με τη στείρωση. Θα μας το ομολογήσουν τι από τα δυο συμβαίνει οι ... παθόντες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άραγε αυτά μόνον που έχουν μπερδεμένα στο σπουδαίο, ακαταμάχητο, πανέξυπνο μυαλό τους;

      Διαγραφή