Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Εδώ κι ένα μήνα 5.000 εμβολιασμοί τη μέρα στην Ελλάδα...

 ...ενώ θα'πρεπε  100.000!!!

 




Γράφει σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων με αφορμή το θάνατο ενός 29χρονου (προφανώς ανεμβολίαστου) από τις επιπλοκές της covid-19:

«Όχι και στα 29 ρε γαμώτο….

Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων. Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός… Εξαιρετικό παιδί. Ο Παύλος κόλλησε covid. Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα.

Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακίες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;»

Όμως δεν πρόκειται «να τελειώσουμε» αγαπητέ μου κ. Δήμαρχε. Ο σκληρός πυρήνας είναι από δω και πέρα... (Προσοχή στο κουκούτσι!) Καθεαυτού τρελοί, ιδεοληπτικοί (το ίδιο κάνει!), κόμματα και κομποσκοίνια.

Πορευόμαστε την οδό του μαρτυρίου (ή της μ@λακίας όπως πολύ σωστά γράφεις) με 1.000 νεκρούς το μήνα. Για όσο πάει....

Σαν μια απλή γριπούλα! «Την περνάς» (έλεγε ένας βλάκας που ευτυχώς ανάρρωσε και δυστυχώς τον γνωρίζω).

 

 

 

9 σχόλια:

  1. Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σε παράξενα πράγματα? Είναι ένα βιβλίο των Παν. Εκδόσεων Κρήτης, γραμμένο απο το 1997, που προσπαθεί να διερευνήσει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων αυτών. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχουν, (και οι αντιεμβολιαστές), με τέτοιο τρόπο χτίσει την αντίληψή τους για τα πράγματα, που δεν πρόκειται να την αλλάξουν εύκολα. Ψευδοεπιστήμη και προλήψεις ενώνονται με άλλες πλάνες και το κακό συνεχίζεται. Βεβαίως, υπάρχουν διαβαθμίσεις. Για παράδειγμα, αρκετοί θα τρέξουν να εμβολιαστούν αμέσως μόλις ο θάνατος αγγίξει τον αγαπημένο τους. Άλλοι όμως, μόλις βγουν από την διασωλήνωση, θα μηνύσουν τους γιατρούς που τους έσωσαν. Στο μεταξύ ο Κατρούγκαλος εκτιμά ότι η "αναγκαστική διασωλήνωση" είναι πράξη ανισυνταγματική. Θα χαθούν πολλοί Νώντα, μέχρι να ελεγχθεί ο ιός. Η ανοσία της κοινότητας, θα αργήσει στην Ελλάδα. Ακριβώς γιατί οι άνθρωποι, πιστεύουν σε παράξενα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη , σκέψου όμως ότι μπορεί να είναι αυτό ένα είδος φυσικής επιλογής κατά της βλακείας.
      Αντίθετα με ότι πιστεύαμε πως οι ηλίθιοι είναι αήττητοι τώρα 90% των ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι, οι κλίνες covid φυσικά και δεν καταλαμβάνονται κατά μείζονα λόγο από εμβολιασμένους. Το party δικό τους... Και αντίθετα επίσης με ότι πίστευαν κάποιοι πολύ έξυπνοι...πως ο ιός τάχα σβήνει, η επιδημία εξαλείφεται κλπ σε τούτη δω τη φάση οι σαθενείς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΙ...(είναι γνωστό βέβαια πως πηγαίνουν σε πολύ προχωρημένα στάδια της νόσου αφού πρώτα πιουν την πρόπολη όλης της συνοικίας, έχουν αλειφτεί με καταπλάσματα, λιβανίστηκαν, μυρώθηκαν και μόλις δουν ότι "το οξύμετρο δείξει 65% -και πεισθούν πως δεν έχει χαλάσει- έτοιμοι για το περιτύλιγμα σε...σελοφάν .. τρέχουν στο εφημερεύον νοσοκομείο. Φυσικά με το απειλητικό σημείωμα από τον δικηγόρο τους ανά χείρας "μή τυχόν και τολμήσει κανείς να τους διασωληνώσει"...

      Διαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνουμε τον καλό Σαμαρείτη στους ηλίθιους. Ο άρρωστος ηλίθιος ή όχι έχει δικαίωμα επιλογής. Θέλει να πεθάνει. Άς πεθάνει. Πρέπει αναγκαστικά να σώσουμε και τους ηλίθιους; Οι μη ηλίθιοι εμβολιάστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς σαν γιατροί είναι αδύνατον να το πούμε αυτό...
      Αλλά βλέπω πως παγκοσμίως [κι αυτό προκύπτει μέσα από άρθρα στα πιο γνωστά ιατρικά περιοδικά] περισσεύει ο θυμός στους υγειονομικούς που είναι αναγκασμένοι να φροντίζουν επί μήνες ίσως κάποιους από αυτούς ώστε είναι αδύνατον να υπάρχει βέλτιστη απόδοση-παροχή φροντίδας.Γι΄ αυτό και οι οι "εν λόγω" άρχισαν και τις μηνύσεις για ιατρικά λάθη...εκσκαφές τάφων κλπ Σαν να πηγαίνει κανείς σε στρατιωτικό ορεινό χειρουργείο στην προκεχωρημένη γραμμή πυρός και να ζητά τα ρέστα.Κοινωνικά, ηθικά, έκπτωτοι και αναλφάβητοι της συνύπαρξης...
      "Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος πάντως δεν γίνεται". Ας το ξέρουν καλά .

      Διαγραφή
  3. Δε νομίζω ότι μπορεί να επιβληθεί θεραπεία σε κάποιον με πλήρη συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιλογή του αρρώστου είναι πολιτικό δικαίωμα και δεν αφαιρείται παρά μόνο επι απωλείας συνείδησης και τότε μόνο εφόσον δεν υπάρχει εκπεφρασμένη επιλογή προηγουμένως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτό και δε μπορεί να επιβληθεί ο εμβολιασμός στους αντιβάξερς παρά μόνο με έμμεσα μέτρα.
    Άν μιλήσουμε για realistic medicine είναι επίσης άλλου παπά ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ένα χάος μέσα στο κεφάλι τους κι ενώ είναι πολύ απλά τα πράγματα, ακολουθείς την τρέχουσα ιατρική που έχει ως όπλα τα φάρμακα και τα εμβόλια ή ακολουθείς εναλλακτικές μορφές ιατρικής με τα Κινέζικα βότανα ή τους μάγους - γιατρούς της Αφρικής. Όταν όμως κάποιος ακολουθεί την τρέχουσα ιατρική ακούει τον γιατρό του και κάνει αυτό που του λέει και όχι τον γέροντα του βουνού και την γερόντισσα του λόγγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή