Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Εκατόμβη; Στην κυβέρνηση πέρα βρέχει!



                                                                 Φωτ. Ν.Τ.

 

Κάθε εικοσιτετράωρο που περνά πεθαίνουν από επιπλοκές της  covid-19, της ανύπαρκτης πανδημίας, με τον άλλοτε ανύπαρκτο και άλλοτε κατασκευασμένο σε ειδικό εργαστήριο «ψευτοϊό», ή εξ αιτίας των εμβολίων που φτιάχτηκαν για να μας ξεκάνουν κι άλλοτε για να κυβερνήσουν το μυαλό μας και το σπάνιο και μοναδικό γενετικό υλικό μας και λοιπές ψυχιατρικής αρμοδιότητας αρλούμπες, ΟΓΔΟΝΤΑ Έλληνες! Τουτέστιν 3 κάθε ώρα.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, σύμφωνα και με τις πλέον αισιόδοξες στατιστικές, οι νεκροί από την «ψευτοπανδημία» θα ξεπεράσουν τους 20.000!!! Που πάει να πει  ότι σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο  (από το δεύτερο και φονικότερο κύμα του Οκτωβρίου του 2021) μια πόλη, όπως η Καστοριά ή το Κιλκίς για παράδειγμα, θα έχει σβήσει δια παντός από το χάρτη.

Ωστόσο, οι μεν δολοφονικοί ανεμβολίαστοι και λογής αρνητές (μάσκας, μέτρων, ιού, ανθρώπων, κοινωνίας, λογικής κλπ)  έχουν κρατήσει σθεναρή πορεία παρασέρνοντας την επικράτεια σε κρίση διαρκείας η δε κυβέρνηση συνεχίζει την ψευδεπίγραφη «πλεύση ελευθερίας» εξίσου δολοφονικής, κυνικής και αντιφατικής απολύτως. Γιατί πώς να λογαριάσει κανείς τις περσινές μεγαλοστομίες «βάλαμε πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο ακούσαμε τους ειδικούς» (κι έβλεπες το πάθος, τη σύνεση, την ηθική στάση και τη γνώση μαζί σε έναν μοναχικό Σωτήριο Τσιόδρα —αργότερα σκέτο «Σωτήρη»— ή έναν Χαρδαλιά, με το φετινό άχρουν άοσμο άγευστο και χασμουρητικό επιτελείο). Πώς να ανεχθεί κανείς το σκοινί-κορδόνι  «Δεν θα γίνει  lockdown», «δεν θα κλείσει ξανά η αγορά», «οι ειδικοί μας λένε τη γνώμη τους αλλά ακούμε το σφυγμό τη οικονομίας»… Προέχει το ΑΕΠ, οι ρυθμοί ανάπτυξης. Τραμπική μετάλλαξη. Το χρήμα υπεράνω της αξίας της ανθρώπινης ζωής (έστω και της πλανημένης). Ο ανυπόφορος Γεωργιάδης μονίμως υπερασπιζόμενος ότι του αναθέτουν… εν προκειμένω πλασιέ της πλέον ιταμής αναλγησίας. Κι εν τω μεταξύ καμία προσπάθεια στο πλαίσιο δίωξης του διαδικτυακού αφιονισμού του «αντισυστημικού κοινού» από γιατρούς (θλιβερά παραδέιγματα οι Ιωαννίδης, Γάκης, Κούβελας, Γρίβας κλπ)

Αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας μια τέτοια κυβέρνηση. (Όμως οι άλλοι ας μη χαίρονται. Είναι τρισχειρότεροι: Τον γιατρό Πολάκη μόλις που τον έπεισαν να μπολιαστεί το Σεπτέμβριο… Σαν διαπόμπευση η εικόνα του στο εμβολιαστικό κέντρο…)

 

3 σχόλια:

  1. Πολύ Αγαπητέ Φίλε Γιατρέ... Όποιος έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει είναι δικό του θέμα.. Μειώνονται και οι συντάξεις είπε κάποιος !
    Το ερώτημα είναι τι γίνεται για να προστατευτούν οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρέ, αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι η αποδοχή θεραπείας με την εισαγωγή στο νοσοκομείο. Δεν είναι δυνατόν να νοσηλεύεται κάποιος που διαφωνεί με τις τρέχουσες ιατρικές μεθόδους και να κρατάει ένα πολύτιμο κρεβάτι από κάποιον που δεν έχει καμία επιφύλαξη απέναντι στην ορθή ιατρική. Έχει καταντήσει μάστιγα αυτό το πράγμα! Πηγαίνουν στα νοσοκομεία στο παρά πέντε και διαφωνούν με τα φάρμακα, την διασωλήνωση, τις θεραπείες, τα εμβόλια και πάει λέγοντας. Ορθό είναι με την εισαγωγή στο νοσοκομείο ο ασθενής ή οι συνοδοί του, αν δεν είναι σε θέση ο ίδιος, να υπογράφουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι συμφωνούν ανεπιφύλακτα στις μεθόδους και τα φάρμακα της επιστήμης αλλιώς να τα μαζεύουν και να γυρνούν στο σπίτι τους κι ό,τι τυχερά έχουν. Υπάρχουν άλλοι που χρειάζονται την νοσηλεία και συμφωνούν. Ας τελειώνουμε πια μ' αυτές τις ανοησίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή