Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

«Οι αποδώ και αποκεί μεριά» του πανό

 

 


Γωνία Αγίας Σοφίας και Μακένζι Κινγκ. Εντάξει, το πιάσαμε το υπονοούμενο… «Αυτοί» είναι «φασίστες».

Η «Πανελλήνια Ένωση Υγειονομικών» (μια δράκα από νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους και γιατρούς των δημοσίων δομών Υγείας) από την …άλλη μεριά του πανό γίνονται: «Κίνημα ενάντια στην Υποχρεωτικότητα». Επομένως, κάποιοι είναι φασίστες  επειδή τηρούν κατά γράμμα  όσα η Βουλή ψήφισε για την πανδημία. Αλλά «οι αποδώ και αποκεί μεριά» του πανό που είναι οι ίδιοι άνθρωποι δεν μας λένε με απλά λόγια τα εξής:

Πρώτον. Είμαστε τώρα και πάντα κατά του εμβολιασμού κάθε μορφής. (Αν υποθέσουμε πως ο εμβολιασμός θα γίνει προαιρετικός αυτοί θα εμβολιαστούν; Εννοείται πως όχι!)

Δεύτερον. Σε ενδεχόμενη νέα πανδημική έξαρση με τον SARS-Cov-2 ή υποπαραλλαγών του ή οποιονδήποτε άλλον μεταδοτικό ιό θα σπεύσουν να εμβολιαστούν; (Αστειεύεστε τώρα;)

Άρα είναι «βέροι» αντιεμβολιαστές και το κρύβουν και υπηρετούν μι άλλου είδους ιατρική. Αυτοί λοιπόν δεν μπορεί να είναι συνεργάτες επιστημόνων που σέβονται τον ορθολογισμό, την επιστημονική τεκμηρίωση και όχι τις βολικές εικασίες, τη μαγική σκέψη και την παραδοξολογία.

Για να εξηγούμαστε: Όσο είναι φασίστες αυτοί που δεν σας επιτρέπουν να εργαστείτε στα νοσοκομεία άλλο τόσο κατατρεγμένοι υγειονομικοί είστε εσείς. Και φυσικά δεν πρέπει να αυταπατάσθε: τα χειροκροτήματα των μπαλκονιών ποτέ δεν ανήκαν σε σας αλλά στους ηρωικούς, ακάματους συνάδελφους σας που στάθηκαν στο καθήκον τους μέχρι τέλους —σχεδόν τρία χρόνια πια— με το ψωραλέο και μικρόψυχο κράτος να μην τους επιστρέφει ούτε κατ’ ελάχιστον την υλική ανταπόδοση της ευγνωμοσύνης του.

Σεις είναι βέβαιο πως θα θελήσετε να επιστρέψετε και να ζητήσετε και αναδρομικά πίσω… («Κεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι») Όμως σε σας αναλογεί  μονάχα ένα γερό ποσοστό ευθύνης στους θανάτους ανθρώπων που πέθαναν επειδή αλληθώρισαν (και) κατά τα δικά σας μηνύματα.

Κανένας Μητσοτάκης δεν σας φταίει. Επάξια θέσατε εαυτόν εκτός υγειονομικού νυμφώνος. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τις άναρθρες κραυγές και τις πολιτικάντικες υστερίες. 

 

 

 

 

 

 

3 σχόλια:

  1. Όλα αυτά είναι στο πλαίσιο της παράνοιας που επικρατεί στο σημερινό πολιτικοκοινωνικό στερέωμα. Δεν υπάρχει περιθώριο ανοχής για όλους αυτούς που αρνούνται την πραγματικότητα. Είτε έχει να κάνει με το ότι η Γη είναι επίπεδη είτε με το η πανδημία οφειλόταν στις κεραίες 5G. Ειδικά διότι στην τελευταία δοξασία βασίζονται όλα εκείνα που μπορεί να εξαφανίσουν την ανθρωπότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ
      https://m.facebook.com/groups/1814890565359541/posts/1961596810688915/?mibextid=HsNCOg
      το fb των "ΕΚΑΒ-ιτων σε αναστολή"..
      Μπαξές παραληρήματος!

      Διαγραφή
  2. Η αθλιότητα στο αποκορύφωνα... Ούτε ίχνος ντροπής και ευθύνης από αυτούς που υποτίθεται υπηρετούν τον Ιπποκράτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή