Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Αν η «ΝΙΚΗ» νικήσει (τουτέστιν «μπει» στη Βουλή)

 

Μερικές σκέψεις της Αθηνάς Κακούρη

 

[…] να ξαναμπούν όλα στον δρόμο τον σωστό: να κατεβούν οι φούστες και ν’ ανεβεί το φρόνημα· να γεμίσουν ορισμένες μονές και να αδειάσουν όλα τα φροντιστήρια· να περαστούν από ψιλό χτένι τα μαλλιά για ψείρες και τα σχολικά βιβλία για φθοροποιά μηνύματα· να γράφονται στο εξής οι ταυτότητες με το χέρι σε χαρτόνι· να αναγνωριστεί η Αγία Ρωσία ως ευεργέτιδα του Ελληνισμού και να διαγραφεί η άλλη Δύναμη, που υφαρπάζει αυτή τη θέση· να τρίξουμε τα δόντια μας στο ΝΑΤΟ και να αρπάξουμε τον Τούρκο από το σβέρκο· οι αρχιεπίσκοποι να λάβουν ως πρότυπο τον Παπαφλέσσα και όσοι δεν τον λάβουν, να καθαιρούνται· να φτιάξουμε έναν φράχτη για να μην έρχονται εδώ οι φθοροποιές ιδέες της Ευρωπαϊκής Ενωσης· να βρεθεί ένας χορηγός, που να ιδρύσει παντού φροντιστήρια Ελληνισμού· να κλείσει η Βουλή γιατί ζέχνει από τη βρώμα όλων συλλήβδην των πολιτευομένων, αλλά να μείνει ανοιχτή μέχρι να την ξεβρωμίσει η Νίκη, με τη βοήθεια της Παναγίας και χάρις στο ορμητικό ποτάμι της φιλοπατρίας της.

[…] πρέπει όχι μόνον να μη μας ξανακάμουν ποτέ εμβόλια, αλλά να μας στείλουν όλους συλλήβδην να μας αφαιρέσουν από μέσα μας όλα τα εμβόλια που υπέστημεν ως παιδιά, έτσι ώστε να ανακτήσουμε τη θεόδοτη εξουσία πάνω στο σώμα μας. Και οι ιοί επίσης.

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

 

 

 

 


4 σχόλια:

  1. Δεν αμφιβάλω ότι εάν μαζευόντουσαν όλοι αυτοί που διαθέτουν τα περιγραφόμενα πιστεύω και χαρακτηριστικά θα μπαίνανε στη Βουλή των Ελλήνων και με το παραπάνω. Την ευθύνη όμως για όλα όσα πιστεύω έχουν μαζέψει και αποτελούν υπαρκτή οντότητα οποιουδήποτε μεγέθους την έχουν οι «παραδοσιακοί» πολιτικοί που έφεραν αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους σε δίνη παράνοιας. Είναι για να κλαίμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι απελπισμένοι φίλε μου;;; Αυτοί είναι το Κράτος , αυτοί είναι το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», αυτά τα αναχρονιστικά και πουριτανικά σωματίδια κινούνται ελευθερα στο βορβορώδες τέλμα της ελληνικής μετεμφυλιακής Ελλάδας (παραχριστιανικές οργανώσεις, κατηχητικά, παπαδαριό, μοναχοί διψασμένοι για εξουσία, εξορκιστές, αντιεμβολιαστές, αναμορφωτές των ηθών, υπερασπιστές της ελληνικότητας, καθοδηγητές για το μέλλον της εκπαίδευσης, κάτοχοι της ΜΙΑΣ αλήθειας (της δικής τους) , ρωσόφιλοι εις το μη περαιτέρω...Οι πολιτικοί τους έστειλαν εδώ;;; Αυτοί κανοναρχούν τους πολίτικούς για χρόνια. Απλώς αποφάσισαν τώρα να κατέβουν με δικό του μπλοκ. Απελπισμένοι οι «Ταλιμπάν» και οι «Φρουροί της Επανάστασης» τώρα…

      Διαγραφή
  2. αχ ετσι ειναι δυστυχως.....ολα τα φωτεινα μυαλα φευγουν απτην πολιτικη και απο τη χωρα σιγα σιγα ...θα ερχονται για διακοπες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Κατανοώ την ανησυχία σου σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρεις. Είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις ρίζες του προβλήματος προκειμένου να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Όντως, σε μια χώρα όπου υπάρχει ακροαριστερά, είναι λογικό να υπάρχει και ακροδεξιά. Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέξουμε να μην υποχωρήσουμε σε ακραίες ιδεολογίες.

    Το φαινόμενο αυτό δεν είναι μοναδικό για την χώρα μας, αλλά έχει επηρεάσει ολόκληρη την Ευρώπη. Ορισμένοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται ως ένα μέσο αυτοπροστασίας για τους ντόπιους πληθυσμούς, αντιδρώντας στις οργανώσεις που θεωρούνται αντιμεταναστευτικές (ΜΚΟ) και τη μαζική εισροή μη καλεσμένων ατόμων. Ωστόσο, η κύρια προκλητική συμπεριφορά προέρχεται από την έλλειψη σοβαρής αντιμετώπισης του προβλήματος από το παλαιό πολιτικό σύστημα.

    Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ορισμένοι πολιτικοί έχουν επωφεληθεί από αυτήν την κατάσταση για την προαγωγή της καριέρας τους. Πρέπει να απαιτήσουμε από τους εκλεγμένους αξιωματούχους να αναγνωρίσουν το πρόβλημα και να αντιμετωπίσουν τις αιτίες του με σοβαρότητα και ευθύνη. Μέσω κατάλληλων πολιτικών και διαλόγου, μπορούμε να προωθήσουμε μια ισορροπημένη και ανθρωπιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

    Είναι σημαντικό να διατηρούμε μια ανοιχτή και φιλική συζήτηση, απορρίπτοντας τη βία και τον εχθρικό λόγο. Μόνο με αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία μπορούμε να βρούμε βιώσιμες λύσεις για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την προαγωγή των αξιών που μας ενώνουν.
    ----------------------------
    Αρχικό κείμενο:
    Αν δεν αντιμετωπίσουμε στην ρίζα του το πρόβλημα, τέτοια φαινόμενα θα υπάρχουν και εφόσον στην χώρα μας υπάρχει ακροαριστερά, είναι λογικό να υπάρχει και ακροδεξιά , υπό προϋποθέσεις μάλιστα θα μπορούσε να είναι και χρήσιμο.
    Το φαινόμενο πάντως είναι Πανευρωπαϊκό ως μέτρο αυτοπροστασίας των γηγενων πληθυσμών, απέναντι ΚΑΙ στις δήθεν ΜΚΟ και στην εισροή εκατοντάδων χιλιάδων ακάλεστων καλεσμένων, αλλά κυρίως στην εθελοτυφλία του παλαιού κομματικού συστήματος να δει το πρόβλημα – γιατί υπάρχει πρόβλημα – και να το αντιμετωπίσει σοβαρά. Μην ξεχνάμε ότι οι πολλοί πολιτικοί του τωρινού συστήματος, έχουν στηρίξει καριέρες πάνω σε αυτό.

    Y.G.
    Τωρα τελευταία βάζω το gpt4 να «φιλτράρει» τις απαντήσεις μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή