Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Προσκλητήριο στην ηλιθιότητα...




                        
Γιουχανέζοι χωρίς στολή αστροναύτη έτοιμοι για... απογείωση! [REUTERS/Kαθημερινή]



Εκτός από τον τρελαμένο νταή, που τριγυρνάει αυτόν τον καιρό στη γειτονιά αγριεμένος με το όπλο στο χέρι ψάχνοντας για την χαμένη του "Γαλάζια πατρίδα" και για τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά που έχει απωλέσει, ο δόλιος, εξ αιτίας μιας κακής διαθήκης  που συνέταξε στην Λωζάνη κάποτε ο προ-προ-παππούς του Κεμάλ ο εξολοθρευτής, δυό ακόμα πράγματα πήγαν  με κλονίσουν:

Το ένα ήταν η συνομιλία που είχε, κατά δήλωσίν του, με τον ίδιο τον Θεό ο αμερικανός Πρόεδρος Δον Αλτ Τράμπιος. Θα μπορούσε να μου γίνει πιστευτός αν δεν γνώριζα πως ο Θεός είναι και ΑΝΑΡΧΟΣ και ΠΑΝΣΟΦΟΣ. Και σαν τέτοιος δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να συνομιλεί με έναν ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ (=ΑΡΧΗΓΟ της ΠΛΑΝΗΣ) σαν τον Τράμπιο.

Το άλλο μου ήρθε από την μακρινή, σε καραντίνα κι αποστείρωση μέχρι πρότινος (και ολοφάνερα "πηγή του κακού" για τον κόσμο...), την Γουχάν της επαρχίας Χουμπέι της Κίνας, μια πόλη με πληθυσμό που υπερβαίνει αυτόν της Ελλάδας: Χιλιάδες κάτοικοί της ξεχύθηκαν στο πάρκο Μάγια -λέει το ρεπορτάζ-  σε ένα ξεσαλωτικό πάρτι χωρίς τήρηση των στοιχειωδών μέτρων  προστασίας και των κανόνων απόστασης. Είχα υποθέσει, ήδη από τις προηγούμενες ημέρες,  πως στην Κίνα είχε πια ανακαλυφθεί το γιατρικό για τον τρισκατάρατο ιό: Σταμάτησαν να παραγγέλλουν πλέον οστρακοειδή, γαρίδες και φτερούγες κοτόπουλου από το Μεξικό, τον Ισημερινό και τη Δυτική Αφρική και έτσι έπαψαν την μετάδοση του CoV-SARS-2,  ενός ιού ο οποίος όπως πολύ καλά έχουμε οι πάντες αντιληφθεί προέκυψε στην Κίνα από... "το εξωτερικό" παρά τις μέχρι τώρα περί του αντιθέτου αποδείξεις. Η σαφής βέβαια δήλωση του Π.Ο.Υ. (ο οποίος νιώθω ότι κάπως έχει αρχίσει να συνέρχεται...)  ήταν πως "ο ιός μεταδίδεται με τον αέρα και την αναπνοή και όχι με τα φαγώσιμα και τις συσκευασίες". 

Δύο τινά λοιπόν τα ενδεχόμενα ως προς την καινούργια κατάσταση  στην Κίνα: 

Πρώτον, όλοι αυτοί οι περιχαρείς ημίγυμνοι να έχουν οδηγηθεί εκόντες άκοντες στην... αγχόνη (τάχα "για μια φωτογράφηση ομαδική- θα κεράσουμε και μπύρα") ή

Δεύτερο -και πιθανότερο-  δεν είναι καθόλου δύσκολο σε μια χώρα με 2 δισ. πληθυσμό να προσελκύσει κάποιος μια δυο χιλιάδες ηλιθίους για ένα ξέφρενο και "απροφύλακτο" πάρτι (μετά συγχωρήσεως...). Αποτελεί δε αυτό και έναν εύκολο τρόπο να απαλλαγεί κανείς από την παρουσία τους μια για πάντα. (Κινέζικη ευγονική της ιδιωτείας).

Εν τω μεταξύ διαδίδοντας αυτήν την εικόνα στον, εμβρόντητο και σε απόγνωση, υπόλοιπο κόσμο, και παραδειγματίζοντας αναλόγως τους εκεί ηλιθίους, εύκολα γίνεται φανερό γιατί τα κινέζικα εργοστάσια θα κάνουν κι αυτή τη σεζόν χρυσές δουλειές  παράγοντας εκατομμύρια τόνους μη ανακυκλώσιμου πλαστικού  που θα φοριέται σαν γάντια, μάσκες, ποδιές, φόρμες, ποδονάρια, καλύμματα κεφαλής κλπ καθώς και απολυμαντικά υγρά με τη σέσουλα...

Έχω λοιπόν βάσιμες υποψίες πως ο ηγέτης των ΗΠΑ και η ηγεσία του καπιταλο-κομμουνιστικού γίγαντα έκαναν απλώς, ο καθείς για τους λόγους του, προσκλητήριο στην εντόπια και ξένη υπερδύναμη της ηλιθιότητας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου