Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν

 

 


 

"Δεν θα δεχθούμε  κλειστές 

εκκλησίες τα Χριστούγεννα"

Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας 

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

Οι μπαλσαμωμένοι σύντροφοι του ΚΚΕ, ο capital  controls/Βαρουφάκης, ο νεολαιο-κόλαξ ΣΥΡΙΖΑ (για "το Πολυτεχνείο" πάντες οι ανωτέρω μνημονευόμενοι). Οι παρανοϊκοί αρνητές μάσκας και ιού, οι ψεκασμένοι,  οι ακροδέξιοι κουφιοκέφαλοι, οι Βελοπουλαίοι, οι αενάως γλεντζέδες νεολαίοι και νάσου  ξανά... κι ο  Κλήρος από κοντά. Ονειρεύονται Χριστούγεννα.

Ακούστε Άγιοι Πατέρες…

Το έργο «που παίζει» τώρα στη Θεσσαλονίκη είναι έργο και των δικών σας χειρών. Θυμηθείτε τον Αη Δημήτρη φέτος. Τα Χριστούγεννα που σιμώνουν, καταπώς φαίνεται, θάχετε άλλες δουλειές να κάνετε: Το «ποίμνιον» το πολύ πέντε άτομα, ο ψάλτης,  έκαστος  εξ ημών με το μοβ πετραχήλι και ο νεκρός σε σφραγισμένη κάσα. Σε αναρίθμητες κηδείες θα παρίστασθε. Δεν θα μένει καιρός ούτε να την σκεφτείτε τη Λειτουργία των Χριστουγέννων.

Θλιβεροί, και φρικτά μακρυσμένοι από τον κόσμο. Ούτε το παράδειγμα των καθολικών, ούτε των μουσουλμάνων παντού στον κόσμο  σας συνέτισε. Μήνες τώρα τα ίδια και τα ίδια.. . Μοιραίοι.

Η λύση που απομένει θα είναι να σας απαγγελθούν κατηγορίες για συμπεριφορές που απάδουν σε δημόσιο υπάλληλο. Και να ασκηθούν εναντίον σας τα δέοντα και προβλεπόμενα από το κράτος. (Αν βέβαια δεν το έχετε κατακυριεύσει και αυτό ακόμα...).  

 


4 σχόλια:

  1. πες τα ... ΧρυσοΝώντα !!! Και λίγα τους σούρνεις... Ούτε το παράδειγμα του Αναστάσιου τους διδάσκει. Αλλά που να διδαχτούν οι μη αποδεχόμνοι το Φως και ζώντες εν πλήρες σκότος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστήμη /φώς. Φανατισμός/σκότος. Ενδύματα που φορούν ανάλογα πρόσωπα. Όχι άνω θρώσκοντες/άνθρωποι. Φωτεινά ή σκοτεινά πρόσωπα. Γήινοι και εξωγήινοι. Καλά θα κάνει ο Κυριάκος να καθίσει μερικούς στο σκαμνί. Και μόνο για τις εκπεφρασμένες προθέσεις τους. Κάτι να πούμε σα να έχουν εκφράσει πρόθεση ανθρωποκτονίας. Όχι βέβαια «Γιαννάκη άν δε φάς θα σε σκοτώσω...»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θλιβεροί θεέ μου. Μόνο τον θεό δεν σκέφτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΝΩΝΤΑ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΎ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ, ΧΡΥΣΟΝΏΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΛΩ ΠΛΕΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή