Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Η αρπαγή της …λογικής και οι «αρπαγμένοι»


 


Φορούν κονκάρδες και άλλα διακριτικά του «σώματος», ανεμίζουν κουρελόχαρτα συμβάσεων που έχουν συντάξει οι ίδιοι (συρραφή ακατάσχετης έγγραφης μπουρδολογίας), ορίζουν τους εαυτούς τους ως «θεματοφύλακες του άρθρου 120 του συντάγματος», μιλούν τα δικά τους ακαταλαβίστικα (αλλά είναι ψυχωτικοί, πιστέψτε με…), απευθύνονται στους πάντες με  σκαιό τρόπο, συμπεριφέρονται ακόμη σκαιότερα (και είναι φασίστες, πιστέψτε με!), κυκλοφορούν με … «περιπολικά» δικής τους εμπνεύσεως, εισβάλλουν σε κέντρα διεξαγωγής ελέγχων για τον SARS-Cov-2 ή σε καταστήματα, παραβιάζοντας τα μέτρα προστασίας για τη μετάδοση του ιού,   ανοίγουν δικά τους «υπουργεία θεραπείας» με βότανα και πετρώματα  που καταπολεμούν «την ίωση», δεν εκδίδουν νόμιμες αποδείξεις, αρνούνται το κράτος, «λύνουν τις συμβάσεις» τραπεζών, εφορίας, αστυνομίας, καθηγητών, δασκάλων ή άλλων δημοσίων λειτουργών. Αυτοδιορίζονται ως «υπουργοί», αφαιρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας από τα οχήματά τους, πληρώνονται «με δικό τους νόμισμα», δεν αποδίδουν φόρους. Εκδίδουν μόνοι τους και επιδίδουν εντάλματα με πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ και απαιτούν την άμεση πληρωμή τους… Ζουν στην ανύπαρκτη χώρα «Θεματοφυλακία». Ένας ακροδεξιός συμφυρμός παραφρόνων, εν γένει αρνητών (μάσκας, ιού, εμβολίων,  νόμων, κοινωνίας).

Σήμερα το πουρνό έστησαν καρτέρι σε διευθυντή Λυκείου κάπου στην Πιερία. Καταδίωξαν τον άνθρωπο, τον …«συνέλαβαν», του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Και ο αχαρακτήριστος διευθυντής της εκεί υπηρεσίας αντί να τους μπουζουριάσει και να τους οδηγήσει σιδηροδέσμιους στον εισαγγελέα τους άφησε να φύγουν με την άνεσή τους για να τους επιστρέψει λίγο αργότερα πίσω, ακόμη ανετότερα, η ασφάλεια κατόπιν «άνωθεν οδηγιών»: κάτι μαχαλόμαγκες, με το τσιγάρο στο στόμα, με σαχλά γελάκια ικανοποίησης και θριαμβευτικό ύφος, χωρίς μάσκα, όρθια αρκούδια όλοι τους που θα έζεχναν και τσίπουρο πρωινιάτικα, ότι αηδιαστικότερο έχω τελευταίως αντικρίσει να βγαίνουν ένας-ένας από τα περιπολικά σαν να τους είχαν πάει εκδρομή.

Τους απευθύνθηκε κατηγορία «για αρπαγή»...Δεν πήρε το αυτί μου τίποτε για: άσκηση βίας, σωματική βλάβη, παρακώλυση δημόσιου λειτουργού κατά την άσκηση των καθηκόντων του, διασάλευση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αντιποίηση αρχής, παράβαση των διατάξεων του νόμου για τη διασπορά του SARS-CoV-2,  σύσταση συμμορίας… Μόνον «αρπαγή»! Σαν δε ντρεπόμαστε…

Η πολιτεία συνεχίζει να ανέχεται τους καραγκιόζηδες αυτούς, τους εγκατεσπαρμένους παντού ανά την επικράτεια.

Υπουργέ προστασίας του πολίτη, είσαι ανύπαρκτος! Εισαγγελείς, αφήστε κατά μέρος τις κατηγορίες για «αρπαγές». Καταπιαστείτε σοβαρά με τους γύρωθεν ξαμολυμένους αρπαγμένους.

Όσο είναι καιρός ακόμα…

 

 

 

5 σχόλια:

  1. Aυτή η χώρα είναι όλη ένα λημέρι ανομίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανομία μυρίζει. Για κλείστε τους Αυτόκλητους Καρπάθουλερς στην ψειρού να σφίξουν λίγο οι μόλοι. Γιατί το γελοίο και η φάρσα ξεπέρασαν τα όρια. Και πάνε πια σ αυτούς που κυβερνάνε.Αναίσχυντα Επαίσχυντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να προσθέσω ότι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους με οπλισμό. Όχι με γκράδες ή κυνηγετικές καραμπίνες αλλά με υπερσύγχρονα πολεμικά όπλα. Που τα βρήκαν; Ποιος τους τα πούλησε; Τι σκοπεύουν να κάνουν εκπαιδευόμενοι σε συνθήκες μάχης; Πολύ φοβάμαι ότι όλο αυτό θα έχει πολύ κακή εξέλιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ρίξεις μια ματιά στο βίντεο που ανάρτησε η ένοπλη συμμορία των Ρομά στο Ζαφείρι, το τι γίνεται στην Κρήτη (όχι μόνο στα Ζωνιανά) κλπ κλπ κλπ δεν θα χρειαστεί απάντηση... Είμαστε απλώς καθισμένοι πάνω στις κασέλες της πυριτιδαποθήκης και περιμένουμε το "μπουμ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή