Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Η αφοβία της "δ" και "Ο"...


...και παλιά χούγια!

 

                          photo fouit 

 

Φαίνεται πως ο δεσπότης εμπνεύστηκε την ...αποκήρυξη της προστατευτικής μάσκας από το ρεμπέτικο τραγούδι:

Μην είσαι ψεύτρα δίγνωμη

μη μου μιλάς με μάσκα

γιατί κι εγώ έχω καρδιά

τι κι αν φορώ τραγιάσκα.

Κι έτσι οι καλόγριες της Μεσοποταμίας (άλλο που δεν ήθελαν κι αυτές), κάνουν ότι και ο νεοενθρονισθείς μητροπολίτης Καλλίνικος, στη χηρεύουσα θέση του θανόντος, από επιπλοκές της covid-19, αοιδήμου Σεραφείμ…

Η εκκλησία μας πάντα το καλό παράδειγμα από την αρχή της πανδημίας. Με γνώση, συνέπεια, σωφροσύνη, ταπεινότητα, χωρίς εγωϊσμούς, έπαρση, εξαλλοσύνες ή μεσαιωνικούς σκοταδισμούς.

 

                                                                          photo fouit 

       

 

 

10 σχόλια:

  1. Prof Dame Sarah Gilbert, delivering the 44th Richard Dimbleby Lecture, said there needed to be more funding for pandemic preparedness to prevent the advances made from being lost
    Future pandemics could be more lethal than the current Covid crisis, one of the creators of the Oxford-AstraZeneca vaccine has warned. Έτσι προμηνύει τα μέλλοντα το έγκυρο BBC.
    Εν τω μεταξύ στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται! Η Ορθοδοξία διαψεύδει τον εαυτό της και γίνεται ανορθόδοξη με μια συμπεριφορά που αποποιείται τα εγκόσμια λές και η ζωή που είναι δώρο Θεού έχασε την αξία που της αποδίδει η Χριστιανική πίστη. Και αποδύεται σε αγώνα απαξίας της επιστήμης ως εχθρού της πίστεως. Για να κερδίσουμε την αιώνια ζωή αγνοούμε τις πράξεις με βάσει τις οποίες θα μας κρίνει ο Κύριος! Δεν είναι πιά ΠΠ Γερμανός αλλά γερό Λαδάς που προσπαθεί να κρατήσει ως περιουσία το ποίμνιο μήπως το χάσει μαζί με τα πεκούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαπιστώνω ότι οι περισσότεροιΈλληνες έχουν και "πνευματικό"
      Όχι ψυχίατροι η ψυχοθεραπευτή... ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ...Γι΄αυτό και πάμε κατά διαόλου.(Η κατήχηση τού όχλου με τα "θεοτικά". Ταλιμπανία!)

      Διαγραφή
  2. https://ourworldindata.org/covid-deaths-by-vaccination

    Εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι σε ποσοστά θανάτων από τον WHO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετική παρουσίαση
      Η αναλογία νοσηλευομένων σε ΜΕΘ αυτή τη στιγμή είναι 4 ανεμβολίαστοι προς 1 εμβολιασμένο (20%των νοσηλευομένων σε ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένοι). Σχεδόν αντανακλά και στο ποσοστό των θανάτων (εντός και εκτός ΜΕΘ).

      Διαγραφή
    2. ΟΜΩΣ...
      Αν συγκρινουμε τον αριθμο θανάτων σε σχέση με τον αριθμό των εμβολιασθένων (6.5 εκατομ) ανεμβολίαστων(4 εκατομ.)τα στατιστικά είναι συντριπτικά για την ομάδα των ανεμβολίαστων.

      Διαγραφή
  3. Κρίμα που είχα λάβει και θετικά σχόλια από γνωστούς του. Για τον καινούργιο μας δεσπότη, ο λόγος. Τι θα γίνει μ' αυτήν μου την πόλη; Από πουθενά φως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά έχει ειπωθεί πως οι θρησκείες είναι σαν τις πυγολαμπίδες. Για να λάμψουν χρειάζονται σκοτάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με το παρακάτω βιντεο, μάλλον ανηκει και αυτός στην -γνωστή κατηγορία- «ψευδαίστηση της συνομοσίας».
    (Αν και γενικά δεν προτείνω βίντεο, το παρακάτω είναι κάτι που ΑΞΙΖΕΙ ένα τέταρτο απο την ζωή μας.) Εξηγεί με απλό και επιστημονικό τρόπο πολλά ...

    Mε αγάπη
    D.

    https://www.youtube.com/watch?v=QQoI-WEbq60

    ΑπάντησηΔιαγραφή