Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ στην Κυβέρνηση του τόπου

 

[Δυστυχώς επανέρχομαι...]

Σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς ήταν λένε (και) εδώ...  Για σύσκεψη τάχα και για αποφάσεις σε ζητήματα αστυνόμευσης "της καραντίνας" (ας καγχάσω!), ελέγχων (ας μη πω τίποτε...) κ.α. φληναφήματα προς κατανάλωσιν από αδαείς και αφελείς. Πέρασα από τον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας και τρόμαξα. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Ζευγαράκια, ανεμελιά, οικογενειακές βολτίτσες, αμεριμνησία. Downtown  όλο το αρχοντολόϊ. Και με το θάνατο να φέρνει γύρους... Σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Φοράνε ίσως μάσκα.  

Όμως, η ηλιθιότητα εκείνου που "άνοιξε την αγορά" δεν κρύβεται πίσω από μάσκες. Ανακόλουθος, θλιβερός και επικίνδυνος προβάλει ο κ. υπουργός με τους βλακώδεις πειραματισμούς...

 


 

 

 

 

10 σχόλια:

  1. Αυτο θα πει ντοκτορα Νωντα ανεξελεγκτη δημοκρατια η αλλιως ελεγχομενη δικτατορια ιδιορυθμων κοινωνικων ομαδων για τον....... συγνωμη λαθος για τα μπαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ συγκινητική η γνώριμη εικόνα της οδού Αγίας Σοφίας σε πεζόδρομο εξελιχθείσης.
    Και θλιβερή η διαπίστωση των σύνεγγυς ως εις αγέλην τοποθετουμένων συνελλήνων εν μέσω πανδημίας. Τούτους έχουν την φιλοδοξίαν να πείσουν προς συγκατατεθημένον εμβολιασμόν μετά απόβλητα πλήρη εξήγησιν των πλεονεκτημάτων του νέου εγχειρήματος αναλόγου εκείνου του Jenner και του Koch. Όπως και τους χωρικούς των Αγράφων αλλά και τους Μειονωτικούς πληθυσμούς των απανταχού της Ελλάδος μηδέ αυτών εκ Συκκιάς Χαλκιδικής εξαιρουμένων. Θέλει λέει την πληροφορημένη συγκατάθεση τους ενυπόγραφα πριν να προχωρήσει εις εμβολιασμό. Και οπωσδήποτε μετά από διεξοδική επεξήγηση της σχετικής βιοτεχνολογίας και των σχετικών αντιφάσεων που υπάρχουν. Ο Θεός φυλάξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συρφετός δεν είναι όποιος κι όποιος...
      Είναι "ενήμερος" ινσταγκραμικώς-φεϊσμπουκικώς-τουϊτερικώς...
      Είναι δε επιπλέον και "αντισυστημικός" (ουάου!). Κι όπως ο ημιπαράφρων Τραμπ δεν ξεκουμπίζεται από την καθέκλα του στο Άσπρο Σπίτι έτσι κι αυτοί θα εμμένουν για αποδείξεις -εξηγήσεις-εγγυήσεις- διαβεβαιώσεις εμμένοντας στις "απόψεις τους". (Έχουν άποψη και τα βλήτα...) Θα περιμένουν νεκροψίες, νεκροτομές, γονιούς , παππούδες φίλους να ψοφολογούν. Κι ίσως τότε μονάχα τότε...

      Διαγραφή
    2. Όντως. Δε θυμάμαι πού το είδα αλλά κάποιος με πολλά γονίδια Κρό Μανιόν επέμενε ότι έπρεπε να γίνουν νεκροψίες (νεκροτομές εννοούσε ο καραγκιόζης) στα νεκρά θύματα για να πεισθεί ότι όντως υπάρχει ο ιός. Τί είχε ο αθεόφοβος στο μυαλό του εκτός από τεράστια κενοτόπια. Σκέφτεται ότι θα γίνουν νεκροτομές και θα βρούν ιούς ωσάν άλλα άλιεν όπως στην ταινία με τη Σιγκούρνευ Ουίβερ!
      Το τραγικό είναι ότι υπάρχουν γιατροί που πιστεύουν ότι υπάρχει χρόνος και πρέπει να πείσουμε όλο τον πληθυσμό ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος δρόμος εξόδου. Να αποδειχτεί ότι είναι εντελώς ακίνδυνο και να πιστέψουν όλοι οι αντί εμβολιαστείς ότι τα εμβόλια είναι και του κόβιντ είναι απαραίτητα. Πρίν να εκλείψει το ανθρώπινο είδος!!!!

      Διαγραφή
    3. Φημολογείται έντονη άρνηση-"προβληματισμός" ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ (και μάλιστα σε δομές που αυστηρά/αποκλειστικά μάχονται με την covid-19) εδώ στην πόλη, ως προς το να κάνουν το εμβόλιο... Άκουσα ένα τερατώδες ποσοστό... (50%!!!!)
      Ελπίζω να είναι covidiot ψέμα-που διασπείρεται τεχνηέντως.
      Ειδάλλως, ελπίς καμία...

      Διαγραφή
    4. Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο. Έλαβα επιστολή συναδέλφου από την Ελλάδα την οποία και σου προώθησα προχτές. Δεν γράφω στοιχεία απο διακριτικοτητα.
      Με τη δικαιολογία της μη πλήρους βεβαιότητος και της αναγκαιότητας συγκατάθεσης από το γενικό πληθυσμό απαιτούν την καθυστέρηση του εμβολίου. Εγώ πάντως μιά βδομάδα μετά το εμβόλιο Pfizer ακόμα δεν πέθανα!!! Θαύμα;!;! Δέ νομίζω!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μπααα... Κανέναν που να ντρέπεται καλέ μου Γιώργο, αλλά πού....;;;

      Διαγραφή
  4. Ηλίθιοι στην κυβέρνηση!!!!???....τι κουβέντες είναι αυτές Νώντα μου!!!...πιπέρι!!
    Κ. Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή