Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Δεν ήταν πείραμα λοιπόν…

 

Ο FDA έδωσε την πλήρη έγκριση για το εμβόλιο της Pfizer για την COVID-19 

 

 

                                                                   Φωτογραφία: Shutterstock

 

«Σήμερα, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο COVID-19. Το εμβόλιο είναι γνωστό ως το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 και τώρα θα διατίθεται στην αγορά ως Comirnaty (koe-mir’-na-tee), για την πρόληψη της νόσου COVID-19 σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω. […] Το εμβόλιο συνεχίζει επίσης να είναι διαθέσιμο με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA), συμπεριλαμβανομένων για άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών και για τη χορήγηση τρίτης δόσης σε ορισμένα ανοσοκατεσταλμένα άτομα.Το κοινό μπορεί να είναι πολύ σίγουρο ότι αυτό το εμβόλιο πληροί τα υψηλά πρότυπα για την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα κατασκευής που απαιτεί ο FDA για ένα εγκεκριμένο προϊόν. […] Το σημερινό ορόσημο μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αλλαγή της πορείας αυτής της πανδημίας στις ΗΠΑ».

Βουλευτά κ. Πολάκη Παύλο, καθηγητά κ. Κούβελα Δημ, βουλευτά-αρχηγέ κόμματος κ. Βελλόπουλε  Κυρ., κ. Τσιτσιπά  Στέφανε  αντισφαιριστά και λοιποί τροβαδούροι, ρεαλιτάδες, κοσμοκαλόγεροι και καλόγριες των συγκεντρώσεων με τα θυμιατά και τα κομποσκοίνια, τζαμπατζήδες του λεωφορείου της ανοσίας, [φυσικάααα!] εξυπνότεροι όλων των Ελλήνων και κάτοχοι του ιδεωδέστερου DNA πάνω στον πλανήτη Γη, ανασκευάσετε ΤΩΡΑ τις απόψεις -δηλώσεις σας και ωθήστε τον κόσμο, που δυστυχώς σας ακούει, ΣΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!

Η κλεψύδρα για όλους μας  αδειάζει.

 

 

 

 

 

6 σχόλια:

  1. Αυτά που έχω ακούσει από δύο άτομα του περιβάλλοντος μου στην Ελλάδα που είναι αντιβάξ με κάνουν να παραμένω απαισιόδοξος για το κατά πόσο θα πειστούν πππσο δε μάλλον να πείσουν άλλους να κάνουν το εμβόλιο. Θεωρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά mindset λίγο πολύ αυτό που λέμε αντίληψη. Κάποιοι όσο και άν υπήρξαν.αριστούχοι ή άν έχουν κάποια ακαδημαϊκά προσόντα αδυνατούν να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Είναι πετρωμένοι από φόβο μετά από την αναπάντεχη συμφορά που μας βρήκε και μασάνε το χόρτο της βλακώδους συνομωσιολογίας που υποδαυλίζεται από την εκκλησία και από κάθε λογής ετερόκλητους αντιδραστικούς, φασίστες, μικρονοικούς κλπ.
    Δεν εκπλήσσομαι καθόλου αφού άνθρωποι καίγανε ανθρώπους στα μέσα του 20ού αιώνα αφού τους περνούσαν από θαλάμους αερίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εννοείται ότι από την πολλή πληροφορία χωρίς γνώση και κρίση πάμε ολοταχώς στο Μεσαίωνα. Πυρές, εξορκισμοί, μαγγανείες, γητέματα, μάγοι κτλπ κτλπ.

      Διαγραφή
    2. Παραδείγματος χάριν:
      https://www.iefimerida.gr/ellada/igoymenos-eordaias-proseyhi-maska-theos-ypopsin

      Διαγραφή
    3. Το πετρωμενο φίδι να φυγει είναι αδύνατον γιατρέ μου, όπως είχε πει ο ασθενής του αείμνηστου Πατέρα σου.

      Διαγραφή
    4. Πολύ καλά έκανε και το θυμήθηκε ο Θύμιος αυτό το αμίμητο που μας μετέφερε ο πατέρας σου Στέφανος Φωντάκο.
      Στο Βογατσικό το λέγαμε "Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον"
      [Για να καταλαβαίνει κι ο κόσμος περί τίνος πρόκειται...]

      Διαγραφή
    5. Παιδιά ναί. Ευχαριστώ που θυμηθήκατε μέρες πούναι τον πατέρα μου: Έ γιατρέ, το ξέρω ....το πετρωμένοι φίδι να φύγει είν αδύνατον..!!!😂😂😂

      Διαγραφή