Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Fake...

 

 


Καιρός ασθματικός, σκυθρωπός, βουρκωμένος. Μολυβδο-νεφελο-σκέπαστη Θεσσαλονίκη σκεφτική. Αρρώστησαν οι καιροί και οι άνθρωποι: 60% των Ελλήνων κατά της εισβολής («απαράδεκτη») ενώ το 34% «μπορεί να κατανοήσει» τον Βλαδίμηρο.

Στη Διαγώνιο σηκώνω το κεφάλι και βλέπω γνώριμα χρώματα να …κρέμονται. Σαν υποστηρικτικό αεροπανό για τους περίκλειστους πολιορκημένους των πόλεων της Ουκρανίας. «Μη χαίρεσαι» λέω μέσα μου. Τυχαία θα είχε διαλέξει ο μπογιατζής την προστατευτική «λινάτσα» εδώ και νά που μαγαρίζει τώρα αθέλητα την ...ειλικρινή κατανόηση του 34% (όσοι και οι αντιεμβολιαστές να υποθέσω;) με αυτό το fake-πανό στο κέντρο της πόλης.

 


 

8 σχόλια:

  1. Ορφανό όναρ
    Γκροτέσκα πανσέληνος
    Στρεβλή άνοιξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βλαδίμηρος έχει σουξέ όχι μόνο σε Βατοπέδικους ή σε ακραίους πολιτιτικους χώρους της Ελλάδας αλλά και σε όλη τη βαλκανική καταγράφει πολυ υψηλή δημοτικότητα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Άαασε τα κλάματα τη μάσκα πέταξε
      ντιρετεμ λε ντιλέμ
      Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε
      ντιρετεμ λε ντιλέμ...»

      Διαγραφή
  3. Το ποσοστό κατά της εισβολής για τους Έλληνες με την τραυματική εμπειρία της εισβολής στην Κύπρο θα περίμενε κανείς να είναι 99%. Ο δρόμος προς την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα όμως ορίστηκε όχι μόνο από τον Πούτιν αλλά και από αυτούς που γνωρίζοντας από την αρχή την αδυναμία τους αλλά και τις συνέπειες που θα είχε η εισβολή στα Παγκόσμια πράγματα «ενθάρρυναν» την έναρξη του πολέμου με απραγματοποίητες υποσχέσεις Νατοποίησης και Εοκοποίσης της δύστυχης αυτής χώρας. Και τώρα κλαίνε σαν κροκόδειλοι και καλούν τους Ουκρανούς να μεταναστεύσουν την ίδια στιγμή που τους κλείνουν κατάμουτρα την πόρτα στα Γαλλικά λιμάνια. Θέλω να δώ ο Μπάιντεν πόσους θα πάρει στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που φεύγουν ίσως είναι οι ....διεθνιστές (της ανύπαρκτης χώρας, του ανύπαρκτου έθνους". Θα τους "μαζέψει" κάποιος.
      Αυτοί που μένουν είναι οι μισητοί "εθνικιστές". Θα τους σφάξουν στο γόνατο οι Τσετσένοι ισλαμορωσοφασίστες (ειδικεύονται στη σφαγή χριστιανών... γιατί ο τσάρος δεν βάφει τα χέρια του με χριστιανικό αίμα).

      Διαγραφή
  4. Καλοί σκουπιδοτενεκέδες και οι μεν και οι δε. Τα εθνικά συμφέροντα σφιχταγκαλιασμένα με 'κείνα των εταιρειών φυσικού αερίου που κανείς άλλωστε δεν αρνείται. Και στο βάθος εθνικιστές, νεοναζιστές, παλαιοφασίστες και άλλα παραδείσια πτηνά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αποτελούν μια δυναμική "ριζοσπαστικοποίησης-αντισυστημικής" που εκφράζεται ήδη και θα εκφραστεί με δεινότερο τρόπο στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια. Εκτός και άν ο Πουτιν ηττηθεί (οι εθνικιστική ιδεολογία του δηλαδή...)
      Αλλα η "παγκοσμιοποίηση έλαβε τέλος- ο νέος ψυχρός πόλεμος μόλις άρχισε...

      Διαγραφή