Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Κολοβές γιορτές



Εεεε.. Καλές γιορτές με τέτοιους φορομπήχτες δε γίνεται!

Αν ο Κατρούγκαλος είχε εκστομίσει έστω, αυτά που έχει αποφασίσει να θέσει σε εφαρμογή για το 2024 η Νέα Δημοκρατία για τους ελεύθερους επαγγελματίες, θα βρισκόταν τώρα έκπτωτος σε άλλο πλανήτη και δεν θα έφτανε μονάχα η καθαίρεση του από το ψηφοδέλτιο και η αποπομπή από το διαλυμένο ούτως ή άλλως, λόγω αλεξιπτωτιστή  συντρόφου-Στεφάνου, Κόμμα.

Αλλά το ότι τούτοι δω, με την άνετη αυτοδυναμία και την έπαρση που φουσκώνει τα πανιά τους, συνεχίζουν σαν κοινοί επιδρομείς και ριφιφίδες (επαναφέρουν βιβλία όπως το ψηφιακό πελατολόγιο σε αντικατάσταση αυτών που είχαν καταργηθεί πριν 12 χρόνια, την αύξηση του φόρου στο πρώτο δεκαχίλιαρο εσόδων, τα τεκμήρια κλπ. κλπ.), αποτελεί απορίας άξιον και δείκτη πολιτικής ανεντιμότητας από μέρους τους. Γιατί (και) με τη δυσφήμιση του Κατρούγκαλου με το twitter του Αδώνιδος από το στούντιο της τηλεόρασης κατέρρευσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Κι όμως, προβαίνουν σε τρισχειρότερα.

Χτες είδα πως και οι περιβόητες κορβέτες και φρεγάτες του Μακρόν «μπήκαν στον πάγο» κι ας τις κοψοκορδέλιασε περιχαρής ο (αθορύβως εξαφανισθείς πρωτοκλασάτος) Δένδιας. Θα αγοράσουμε  drones (ή θα κατασκευάσουμε;). Το προϊόν πέρασε τις εξετάσεις στον πόλεμο της Ουκρανίας και στο Ισραήλ. Σπεύσατε!

Για να δούμε που θα το πάνε. Προφανώς θα ακολουθήσουν και άλλα σχετικά με το άθλιο «Ποιός ασχολείται πια με τα Τέμπη…» του πρωτο-υπουργού τους.

Ως τότε θα πληρώνουμε το λάδι της πολυεθνικής 12 το λίτρο και τη βενζίνη του λαθρέμπορα 2. Ενῶ «ο έφορας» θα μας βλέπει on line στις συναλλαγές μας…

 

ΥΓ. Ερώτηση προς το ανύπαρκτο πρόσωπο που υποτίθεται αντικατέστησε τον …κ. Κικίλια στο υπουργείο Υγείας:

—Υπάρχουν νεκροί της  covid 19;

—Να κάνουμε το πολυδύναμο εμβόλιο;

—Γιατί δεν φοράμε μάσκα στα νοσοκομεία;

—Είναι αξιόπιστα τα  test -covid;  

 

 

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Μαχομενος σε ανοχύρωτο"κράτος"
    με τον θώρακα της δικαιοσύνης, μα αυτοί δεν ακούν σε λόγο ζώντα, δάσκαλε ήθους, ω Επαμεινωντα "
    Γ. Πάντα. Ρωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιπλέον φρεγάτα μαζί μες τις κορβέτες δεν χωρούν πλέον στο διαμοιρασμένο Αιγαίο. Οι υπερπατριώτες είναι η άλλη όψη του νομίσματος της μειοδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή