Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

«Πάροχος» με ανώτερα μαθηματικά...

 ...«έξυπνοι μετρητές» κλπ. 

 

Έλαβα σήμερα, από τον «πάροχό μου» του ηλεκτρικού ρεύματος, το  ενημερωτικό μπουγιουρντί (θα το ’χουν λάβει οι πάντες σε λίγες μέρες...) για την καινούργια τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας που θα καταναλωθεί στα σπίτια μας το χειμώνα, προκειμένου «να υπαναχωρήσω», «να επιλέξω» κλπ. μπλα… μπλα.. μπλα… Και, ξάφνου, σκάει μύτη (για να την έχω υπόψη;) μια κοτσονάτη εξίσωση με …ανώτερα μαθηματικά που θα διαμορφώσει τις χρεώσεις! Δεν είμαστε καθόλου καλά. 

Έχω δει τα κυβερνητικά χάλια με την αισχροκέρδεια (μαυραγοριτισμός ειδεχθής) στα σούπερ μάρκετ, που άρχισε από το πρώτο ήδη εξάμηνο της πανδημίας, ανεξέλεγκτη και με ύποπτη ανοχή. Και  να σου την τώρα αυτήν η μαϊμού-ενημέρωση που απαιτεί την συγκατάθεση ή την υπαναχώρησή μας. Προετοιμασία για την εποχιακή καταλήστευση και με την άδεια της αστυνομίας.

Και όμως κάποιος θα   πρέπει να ντρέπεται κ.κ. Σκρέκα & Σκυλακάκη!

 

ΥΓ. Όσο για τα κίτρινα, πράσινα, πορτοκαλί, μπλε τιμολόγια «ελευθέρας επιλογής», καιρός είναι να κατανοηθεί πως λαβαίνουμε ένα κοινωνικό αγαθό ήδη πολύ ακριβά αλλά δεν παίρνουμε δα και ...δάνειο. (Σε μια «επιλογή» το συνδέουν με τις διακυμάνσεις τιμές του χρηματιστηρίου. Πως και δεν το συνέδεσαν με το Euribor;). Η εξαπάτηση, η παραπλάνηση, ο αμοραλισμός  σε όλο τους το μεγαλείο.

 

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Ποιοι να ντραπούν ρε Νώντα. Τα κοπρόσκυλα;;;; Όλα ίδια από βορά σε νότο!!! Εδώ είναι 2 χρόνια που μας ήπιαν το μεδούλι. Μόλις κάθισε η πανδημία. Να αρπάξουν από παντού😩😩😩😍

    ΑπάντησηΔιαγραφή